Service manager

0,30 EUR

Omschrijving

Een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland; dat is het doel van Rijkswaterstaat. Hierbij zijn ICT-systemen onmisbaar. Extern voor het bedienen en bewaken van onze infrastructuur. Intern voor onze ruim 9.000 collega’s. Draag jij graag bij aan deze verantwoordelijkheid? Dan ben jij de nieuwe service manager die wij zoeken. Lees snel verder!

Hoe jij bijdraagt in jouw rolAls service manager verbind jij vraag en aanbod met elkaar. Om de vraag goed te kunnen duiden, heb je veel afstemming met de klantorganisatie. Vanuit een dienstverlenende gedachte vertaal je dit, samen met je directe collega’s, naar het aanbod. Het is jouw taak om de dagelijkse operatie hiervan te organiseren.

In het team Bedrijfsvoeringssystemen Ontwikkeling & Services (BOS) binnen Bedrijfsvoering (BV) werk je nauw samen met de service delivery managers. Daarnaast werk je regelmatig samen met andere service managers met als doel het uniformeren van de werkwijzen binnen de afdeling. Je hebt ook regelmatig afstemming met onder andere portfoliomanagers, programmamanagers en architecten, stuurt projectleiders aan en communiceert met alle partijen in de leveranciers- en serviceketen. Tenslotte zoek je de verbinding met andere afdelingen op binnen de organisatie met als doel het uniformeren en standaardiseren van de werkwijzen binnen de directie. Zo draag je met jouw kennis en ervaring bij aan de ontwikkeling en verbetering van de ICT services van Rijkswaterstaat.

Dit is waar jij voldoening uit haaltAls service manager binnen het team BOS BV realiseer je de wensen van Rijkswaterstaat op het snijvlak van ICT en Bedrijfsvoering. Je maakt dienstverleningsafspraken, bewaakt de gemaakte afspraken en draagt er zorg voor dat het ICT-productenportfolio aansluit op de vraag van de klant en haar gebruikers. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de ICT producten van BOS. Dit doe je in een organisatie waarin voor het beheer ITIL-processen centraal staan en waar de nadruk ligt op implementatie van de Agile/Scrum methodiek voor ontwikkeling van dienstverlening.

Wat wij aan jou waarderenVoor deze functie is het belangrijk dat je een stevige persoonlijkheid hebt en goed kunt overtuigen. Daarnaast moet je bestuurlijk sensitief zijn en uitstekend kunnen plannen en organiseren. Verder is het van belang dat je goede communicatieve vaardigheden hebt en een goed overzicht van de situatie kunt behouden, inclusief het begrijpen van de gevolgen. Tot slot verwachten we dat je begrijpt wat onze dienstverlening inhoudt en in staat bent om deze te optimaliseren.

Kom alvast kennismakenGeïnteresseerd? Solliciteer direct, wij kijken ernaar uit! Een eerste kennismaking kan wat ons betreft snel plaatsvinden. Of wil je eerst meer informatie over deze functie voor je solliciteert? Neem dan gerust contact op met Peter Smid, teamleider BOS, via. Hij staat je graag te woord!
Functie-eisenje hebt een afgeronde HBO opleiding;je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring;je brengt op het juiste moment de juiste argumenten naar voren;je kent het beleid, de spelregels, de verhoudingen en belangen in de (internationale) organisatieArbeidsvoorwaarden

Rijkswaterstaat is een aantrekkelijke werkgever. Dit komt ook tot uiting in onze arbeidsvoorwaarden. Wat bieden wij jou?
een passend maandsalaris (fulltime is 36 uur per week);diverse verlofregelingen en de mogelijkheid om meer of minder te werken;hybride werken;studiefaciliteiten en persoonlijke ontwikkeling

Je kan je arbeidsvoorwaardenpakket gedeeltelijk zelf samenstellen door het Individuele Keuze Budget (IKB) Het IKB bestaat uit geld en uren. Je kan zelf kiezen wanneer je het geld uitbetaald wilt hebben. De IKB uren kan je opnemen, deels laten uitbetalen of opsparen voor later. Ook kan je het IKB inzetten voor fiscaal vriendelijke doelen.

Wij vinden het belangrijk dat je zowel op je werk als privé lekker in je vel zit. Bij ons kan je hybride werken als je functie dat toelaat. Je kan een thuisvergoeding ontvangen en er zijn voorzieningen voor het ergonomisch inrichten van je thuiswerkplek.
Bijzonderhedenje standplaats is Delft. Bij Rijkswaterstaat stimuleren we het hybride werken. Werk in overleg met je leidinggevende en collega’s vanuit huis of op kantoor wanneer je functie dit toelaat;de (online) selectiegesprekken vinden doorlopend plaats;bij voldoende geschikte reacties kan de vacature eerder sluiten;een (online) voorselectietest of een assessment kan onderdeel zijn van het sollicitatieproces. Het maken van een casus en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, kan eveneens deel uitmaken van het sollicitatieproces. Het inwinnen van referenties maakt deel uit van het sollicitatieproces

Talent als basis, diversiteit als krachtRijkswaterstaat is een inclusieve organisatie. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers gebruikt om samen betere resultaten te halen voor Nederland. Inclusief betekent dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt; niet ondanks, maar dankzij de verschillen. Daarom nodigen wij jou graag uit, als jij je herkent in deze vacature, om te solliciteren.

Solliciteren: eerst online, daarna op locatieHeb je binnenkort je eerste kennismakings- of sollicitatiegesprek? Deze vindt bij voorkeur online plaats. Daarmee stimuleren wij ‘slim’ reizen. Zo dragen we bij aan minder druk op snelwegen en OV én minder CO2-uitstoot. Heb je toch liever een gesprek op een van onze kantoren? Laat het ons weten, dan kijken we natuurlijk wat mogelijk is.

Ben je toe aan het gesprek voor de 2e ronde of het arbeidsvoorwaardengesprek? Dan ontvangen wij je graag op locatie. Heb je dit gesprek liever online? De recruiter inventariseert wat jouw wensen zijn waarna een definitieve afspraak wordt gemaakt.

Vragen?Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze recruiter of kijk op onze website voor meer informatie.

Acquisitie op onze vacatures wordt niet in behandeling genomen.

Jouw toekomstige afdeling

Wil jij werken bij Rijkswaterstaat binnen de Centrale Informatievoorziening (CIV)? Dit organisatieonderdeel is verantwoordelijk voor alles op het gebied van informatievoorziening (IV). In een wereld waarin big data nieuwe informatie uit een grote hoeveelheid gegevens kan genereren, vindt CIV nieuwe oplossingen om onze infrastructuur beter te benutten en waarin gezorgd wordt voor een slim, veilig en duurzaam (water)wegennet. Zowel binnen als buiten Rijkswaterstaat is CIV actief en streeft CIV ernaar een gewilde partner te zijn in de IV-dienstverlening.

In totaal werken 1.060 mensen binnen CIV, verspreid over vier directies: Ontwikkeling & Services, Inwinning & Gegevensanalyse, Informatievoorziening Netwerken en Bedrijfsvoering & Inkoop.Bedrijfsvoeringssystemen Ontwikkeling en Services (BOS)De afdeling Bedrijfsvoeringssystemen Ontwikkeling en Services zorgt voor de ontwikkeling en levering van Informatievoorziening (IV)-services voor bedrijfsvoeringssystemen, kantoorautomatisering en telefonie. BOS valt als afdeling onder de directie IV-RWS Netwerken (IRN). IRN is verantwoordelijk voor het beheer van de netwerken van Rijkswaterstaat en is de logische ingang voor incidentmeldingen en storingen op missiekritieke IV.
Websiteklik hier voor meer.

Locatie: Gelderland - Putten

Toegevoegd op 15 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562673
    [ ]     58 bezoeken