Servicemonteur Liften -Poeldijk

0,30 EUR

Wat ga je doen?

Als Servicemonteur liften werk je volledig zelfstandig. Je bent verantwoordelijk voor het goed onderhouden van de installaties. Als er storingen zijn, dan verhelp je die zelf en informeer je daarna de klant over wat je hebt geconstateerd en verholpen. Binnen deze organisatie krijg je veel vrijheid, maar natuurlijk ook veel verantwoordelijkheid waarin veiligheid centraal staat. Indien jij degene bent die dit allemaal waar kan maken zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.
Het onderhouden van alle soorten liftinstallaties;Het zelfstandig oplossen van alle voorkomende storingen;Het meedraaien in de storingsdienstenHet repareren van de liften;Het schoonmaken van de liftinstallaties om zo storingen te voorkomen;Het assisteren van een inspecteur van een keurende instantie bij een liftkeuringWat heb je nodig?

Je bent een techneut die verantwoordelijkheid neemt, proactief is en er voor wil zorgen dat alle liften in onderhoud in top conditie en draaiende blijven. Je bent communicatief vaardig en kan zowel met collega's en klanten goed samenwerken. Verder zijn de eisen:
Een opleiding binnen de Elektrotechniek of als Automonteur is een pré;Ervaring in een soortgelijke functie is een groot voordeel;Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;Beschikt over een service gerichte instelling;Je werkt zelfstandig maar je bent ook een uitstekende teamplayer;Je bent een betrouwbare collegaJe krijgt

Je komt te werken bij een platte organisatie waar samenwerken en ontwikkelen belangrijk is. Dit biedt dan automatisch ook kansen voor jou! Binnen deze organisatie word je in het inwerktraject van A tot Z begeleid zodat je goed van start gaat! Verder krijg je:
Een passend salaris tussen de € 2.400,- en € 3.500,- per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaringReiskostenvergoeding;Genoeg vrije dagen om tot rust te komen;Uitdaging en variatie in je werk;Mogelijkheid op een vast dienstverband;Opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden;Mogelijkheden tot een auto van de zaak en daarnaast ook een telefoonWebsiteklik hier voor meer.

Locatie: Gelderland - Putten

Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562727
    [ ]     64 bezoeken