Shift Supervisor

0,30 EUR

Artiflex zoekt een shift supervisor voor deze fulltime vacature in Lelystad. Je gaat werken bij Sherwin Williams, een wereldwijde speler in de verf- en autoreparatielakken. Jij wordt verantwoordelijk voor de productie van de verf en coatings. Van binnenkomst van de grondstoffen tot het verpakken van gereed product. Hierbij schakel jij veel tussen verschillende niveaus in de organisatie.
Dit ga je doenLeidinggeven aan 14 collega's op de afdeling productie;Maken van planningen;Goedkeuren van verlof en administratie van verzuim/ziekte;Dagelijks overleg met kwaliteitsafdeling, technische dienst en warehouse

Voor deze functie heb jij relevante werkervaring in een leidinggevende functie. Jij haalt energie uit het begeleiden van collega's en zorgt dat ze het beste uit zichzelf naar boven halen. Verder ben jij duidelijk in jouw communicatie, kan jij goede planningen maken en kan je je goed inleven in een ander.

Solliciteer direct op de vacature van shift supervisor in Lelystad en wie weet werk jij binnenkort al bij Sherwin-Williams!
Websiteklik hier voor meer.

Locatie: Gelderland - Putten

Toegevoegd op 15 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562754
    [ ]     38 bezoeken