Shimano Tribal TX-2 - Karperhengel - 10ft - 3.00lb - 40mm

78,30 EUR

Nu van €129.95 voor €78.30!

De Shimano TX-2 is met zijn paarse details een opvallende verschijning met verbluffende prestaties. De slanke blank is gemaakt van xt60 carbon wat zorgt voor extra verre worpen. Toch heeft deze hengel een superfijne actie tijdens het drillen van de vis.

De Shimano Tribal TX 2 is gemaakt van XT60 carbon wat resulteert in een slanke blank met een krachtige ruggengraat. Hierdoor kan je met deze karperhengel makkelijk en ver werpen. Ondanks de krachtige blank is het drillen met deze hengel toch erg fijn. Hij heeft namelijk een mooie actie in de top en het middendeel van de hengel. Hierdoor kun je de vis tijdens de drill goed de baas.

De hengel is voorzien van een plastic lijnclip en heeft prachtige paarse details. Verder is hij voorzien van een DPS reelhouder en sterke Stainless Steel SIC geleideogen die ook bijdragen aan verre werpen. Een echte eye-catcher met verbluffende prestaties!

Tribal TX 2 kenmerken: XT60 carbon blank voor krachtige verre worpen Sterke Stainless Steel SIC geleideogen Sterke DPS reelhouder Dun rubberen handdeel Fijne actie in de top en het middendeel Strakke paarse details Plastic lijnclip

Raven

Alles voor de hengelsporter

Met vestigingen in Lelystad, Steenwijk, Almelo, Rijen en een webshop met meer dan 20.000 artikelen is Raven de grootste hengelsportwinkel van Nederland.

Indien op voorraad voor 21:00 uur besteld, direct verzondenGratis verzending vanaf €75,-14 dagen niet goed, geld terug Klanten geven ons een 9,1/10 Veilig én achteraf betalen

Contactgegevens

E-mail: post@raven.nlTelefoonnummer: 0321 - 31 00 12

Websiteklik hier voor meer productinformatie of om te!

Locatie: Flevoland - Lelystad
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 24 juli, Advertentie id: 1284831          69 bezoeken