Sony Xperia 5 II in zeer goede staat

contact met mij op 18.16 EUR

Deze Sony Xperia 5 II is aangeschaft in maart 2021 en is nog in perfecte staat. De telefoon is altijd gebruikt met sterke screen protector en mapje en is dus volledig krasvrij en onbeschadigd. Ik heb een zakelijke telefoon gekregen waardoor hij overcompleet is. Het doosje heb ik niet meer, de bon kan ik aanleveren. De telefoon is gedeeltelijk betaald middels een abonnement dat nog doorloopt (en gewoon door mij betaald zal worden) tot mei van dit jaar. De telefoon wordt geleverd met originele oplader en indien gewenst met hoesje.

De Xperia 5 II is Sony’s meest compacte telefoon met krachtige Snapdragon 865 processor. Altijd prachtige foto’s dankzij de drie camera's met ZEISS lenzen en het razendsnelle autofocus. 's Werelds eerste smartphone met 4K HDR 120fps filmopnames voor 5x slow-motion video’s. Een indrukwekkend 21:9-breedbeeldscherm van 6,1 inch, supervloeiend beeld dankzij het OLED scherm met hoge 120Hz verversingssnelheid. Dit toestel ondersteunt het snelle 5G-netwerk.

De nieuwste camera technologie welke is uitgerust op de Xperia 5 II biedt de snelheid en nauwkeurigheid die je nodig hebt om geweldige momenten vast te leggen. Het toestel fotografeert tot wel 20 foto’s per seconde, deze zijn altijd scherp doordat de juiste focus en belichting maar liefst 60 keer per seconde wordt berekend. Met de real-time autofocus wordt er gezorgd voor een scherp gesteld focus op de meest sprekende deel van het gezicht, zelfs wanneer iemand snel beweegt. De veelzijdige camera met drie lenzen legt prachtige landschappen en portretten vast. De camera bestaat uit een ultragroothoek, groothoek en.

Locatie: Zuid-Holland - The Hague
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 23 October, Advertentie id: 1271169          75 bezoeken