Sorteerder bouwafval

.... EUR

De opdrachtgever is een specialist in het verwerken van bouw- en bedrijfsafval. Het doel van dit bedrijf is hoogwaardige recycling en hergebruik van grondstoffen. Het bedrijf maakt gebruik van moderne technieken om afval te verwerken tot herbruikbare grondstoffen of alternatieve brandstof.

Wie ben jij?
Voor het grootste sorteerbedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar iemand die aan de slag gaat als bouwafvalsorteerder. Je bent iemand die houdt van aanpakken, je bent fysiek sterk en draagt (onbewust) een steentje bij aan het milieu. Je zal in een team werken van ca. 8 personen, dus je bent een ware teamplayer.

Wat houdt het in?
Jouw werkdag kan beginnen om 06:00 uur of om 15:00 uur. Elke shift duurt ca. 8 uur per werkdag. Afhankelijk van jouw voorkeuren en de voorkeuren van de opdrachtgever, word jij ingedeeld bij de ochtend- of avonddienst.
Als sorteerder heb je te maken met een afwisselende baan, je werkt namelijk op verschillende posities met diverse soorten afval. Afhankelijk van jouw positie kun je te maken hebben met het uitsorteren van bijvoorbeeld hout, metaal, steen en andere materialen.

Salarisinformatie
Het minimumloon is conform.

Locatie: Noord-Holland - Zwanenburg
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1276977          99 bezoeken