Specialistisch Schoonmaker

contact met mij op 18.59 EUR

NXPD is op zoek naar kandidaten voor de vacature van Specialistische Schoonmaker voor haar opdrachtgever uit Apeldoorn.
Organisatie
NXPD biedt naast deze vacature meerdere mogelijkheden voor werk. Wij zorgen dat je voor langere tijd aan het werk bent en blijft. De mogelijkheid bestaat om naast het werk een opleiding te volgen en je zo te blijven ontwikkelen.
NXPD richt zich op arbeidsbemiddeling in de sectoren Bouw & Infra, Techniek & Industrie en Office Support. Wij willen actief bijdragen aan de ontwikkeling van zowel medewerker als klant door middel van persoonlijke begeleiding. NXPD wil in 2025 een vast begrip in de regio Oost Nederland zijn als het gaat om de bemiddeling van personeel.
‘'NXPD, daar maken wij samen werk van''.Functiebeschrijving
Je gaat aan het werk als Specialistische Schoonmaker bij een familiebedrijf die al decennialang specialist is in maatwerk bij calamiteiten en facilitaire dienstverlening. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het opknappen van brand- of waterschade aan woningen. Je werkzaamheden bestaan uit het reinigen van tapijten, het vervangen van plafonds en het schoonmaken of schilderen van muren. Ook ben je een luisterend oor voor de gedupeerde en zorg je ervoor dat ze zo snel mogelijk weer terug kunnen naar hun woning. De werkzaamheden vinden overdag plaats van maandag t/m vrijdag, waarbij je 1 keer in de 3 weken een oproepdienst in de avond/het weekend hebt.
Ben jij die alleskunner die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en nergens zijn hand voor omdraait? Neem dan contact met ons op!

Functie-eisen
Je beschikt minimaal over een afgeronde VMBO diploma;
Je bent een echte klusser en bent graag bezig met fysiek werk;
Je bent gemotiveerd, leergierig en een echte aanpakker;
Je bent in het bezit van een Rijbewijs B;
Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Je bent woonachtig in de omgeving van Apeldoorn.
Websitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=105511971&t=101&cid=nxpd-nl&vid

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 1 dag geleden en vervalt op 30 December
Advertentie id: 1301336
    [ ]     67 bezoeken