Spuitgieter

contact met mij op 128.26 EUR

Weet jij alles van het kunststof productieproces en wil jij werken bij een snelgroeiend en innovatief bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Tilburg / Den Bosch zijn wij op zoek naar een fulltime spuitgieter (3-ploegen). Onze opdrachtgever is actief als producent van hoogwaardige kunststof verpakkingen.

Bedrijfsomschrijving

Weet jij alles van het kunststof productieproces en wil jij werken bij een snelgroeiend en innovatief bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Den Bosch zijn wij op zoek naar een fulltime spuitgieter (3-ploegen). Onze opdrachtgever is actief als producent van hoogwaardige kunststof verpakkingen.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als spuitgieter zorg jij voor de continuïteit van de productie. Je pleegt licht onderhoud en zorgt ervoor dat op ieder gewenst tijdstip matrijzen gewisseld kunnen worden. Hierbij voer je de volgende werkzaamheden uit:

Zelfstandig instellen en ombouwen van spuigietmachines/matrijzen;Troubleshooten bij problemen;Optimaliseren processen;Bewaken kwaliteit van het productieproces;Proefspuitingen verrichten bij wijziging matrijs en matrijsstoringen signaleren en oplossen;Uitvoeren, plannen, regelen, controleren, bijstellen, starten en stoppen van de productierun;Controleren van producten volgens opgegeven klant specificaties;Verzorgen van alle administratieve zaken rondom (proef)spuitingen.


Functie-eisen

Wat breng je mee? 

MBO niveau  4 opleiding / HBO binnen een technische richtingDiploma's spuitgieten 1 en spuitgieten 2Je moet in staat zijn en ervaring hebben met troubleshooting binnen de kunststofbrancheJe kunt leiding geven aan je collega'sZelfstandig, verantwoordelijk en communicatief vaardig


Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt:

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, op termijn mogelijk een vast dienstverband - een 5 daagse werkweekBovenop het basissalaris een ploegentoeslagEen prettige werksfeer in een dynamisch bedrijf


Sollicitatieprocedure

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande functieomschrijving en heb jij interesse? Mail of stuur je sollicitatie voorzien van cv en foto naar solliciteren@todayhr.nl of bel naar 073-7113714.

 

http:www.todayhr.nl/vacature-spuitgieter-ft-tilburg-den/
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 897799          559 bezoeken