Stage afdeling Facilitaire

contact met mij op 139.39 EUR


Ben jij sociaal, handig en kun je goed organiseren? Weet jij van aanpakken en zoek jij een mooie stage bij de specialist in het ontwikkelen en produceren van vlinderkleppen? Kom dan per september stage lopen bij Wouter Witzel in Twente. Benieuwd? Lees dan snel verder!
Wouter Witzel is al tientallen jaren een specialist in het ontwikkelen en produceren van vlinderkleppen. Het bedrijf levert wereldwijd aan klanten in de water- en drinkwaterbehandelingsindustrie, elektriciteitscentrales, de scheepsbouw, de (petro)chemische en procesindustrie en de installatiesector. Hiervoor is er een uitgebreid assortiment aan vlinderkleppen, terugslagkleppen, aandrijvingen en accessoires.

Het bedrijf is onderdeel van het Deense AVK, een toonaangevende onderneming die flowcontrol-producten en in het bijzonder industriële afsluiters maakt. Desondanks heeft WW het karakter van een Twents familiebedrijf weten te behouden. De ontwikkeling, engineering, fabricage en verkoop van de producten vinden plaats in Losser. Meer dan 200 gekwalificeerde medewerkers staan hier klaar om de klant een optimale oplossing te bieden voor ieder proces. Teams van alle afdelingen denken enthousiast mee over continue verbeteracties. Om hun kennis op peil te houden, heeft Wouter Witzel veel aandacht voor het opleiden en ontwikkelen van haar medewerkers.


Functiebeschrijving

Korte samenvatting:
Als rechterhand van de Facility Manager ondersteun je daar waar nodig met alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van facilitair, waaronder:


Algemenewerkzaamhedenopfacilitairvlak
Maakt ruimtes gebruiksklaar
Treedt op als aanspreekpunt voor intern en externe partijen
Assisteert bij voorraadbeheer, kijkt naar aan te brengen verbeterpunten
Helpt bij het aanleggen van infrastructuur voor het uitbreiden van het machinepark. Een groot project wat in september van start gaat.Functie-eisenHBO werk- en denkniveau, een student Facilitaire Management;
Je zet graag de puntjes op de i, en zorgt dat alles gestructureerd en goed verloopt;
Je werkt zowel zelfstandig, als in teamverband.Arbeidsvoorwaarden

Wanneer je stage loopt bij Wouter Witzel kun je rekenen op een no-nonsense en resultaatgerichte organisatie, waarbinnen jij een concrete bijdrage kunt leveren aan de realisatie van.

Locatie: Overijssel - Losser

Toegevoegd op 16 dagen geleden en vervalt op 3 June
Advertentie id: 975731
    [ ]     750 bezoeken