Storingsmonteur

contact met mij op 18.16 EUR

Je bent bekend in de mechanische en elektrotechnische wereld en vind het fijn dat geen dag het zelfde is. Als Storingsmonteur kom je verschillende storingen tegen die jij niet alleen moet oplossen maar ook achterhalen wat de oorzaak van de storing is. Jij kunt als storingsmonteur onderdeel worden van deze innovatieve producent van metaalproducten, met klanten over de hele wereld! Lees snel verder.

Bedrijfsomschrijving

Werk maakt een belangrijk deel uit van je leven. Bij Connect gaat het om meer dan het vervullen van een vacature of opdracht. Wij begeleiden je niet alleen met je loopbaan maar kijken verder. ‘Mens en werk’ noemen we dit bij Connect. Met die mindset zetten we ons in voor specialisten in de techniek. Of het nu gaat om werk in loondienst of als zelfstandige.

Functieomschrijving

Het verrichten van geplande en ongeplande elektrotechnische en mechanische onderhoudswerkzaamheden is wat je voornamelijk gaat doen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in een 3-ploegendienst (06:00 - 14:00, 14:00 - 22:00 en 22:00 - 06:00)  en bestaan onder andere uit het volgende:

Je verhelpt storingen aan productiemachines.Je leest storingen uit vanuit de PLC.het samenstellen, installeren, ombouwen, vervangen, repareren, afstellen en inregelen van de aanwezige apparatuur en installaties.Je denkt actief mee omtrent verbeteringen.Je maakt rapportages van de uitgevoerde werkzaamheden en legt e.e.a. administratief vast.
Het bedrijf maakt klant specifieke aluminium profielen die gebruikt worden voor scheepsbouw, offshore, bruggen, railvervoer en bouw en constructie. Je gaat aan de slag met moderne en geavanceerde machines samen met meerdere vakspecialisten.

Functie-eisen

De ideale storingsmonteur 3 ploegen heeft een afgeronde technische opleiding op MBO niveau bij voorkeur in de richtingen werktuigbouwkunde of elektrotechniek en enkele jaren ervaring  in een soortgelijke functie. Storingsdiensten zijn een onderdeel van deze functie verder neem je het volgende mee:

Je beschikt over elektrotechnische en mechanische kennis en ervaring. Je hebt kennis op het gebied van hydrauliek, pneumatiek, procesinstallaties en PLC besturingen.Je kan tekeninglezen en begrijpen.Je hebt een VCA- en NEN3140-certificaat of bent bereid deze te behalen.


Voldoe jij niet aan al deze functie eisen maar heb je wel ervaring als storingsmonteur en elektrotechniek dan vragen wij je alsnog te reageren. Je word namelijk on de job of extern hierin dan opgeleid. 

Arbeidsvoorwaarden

Het is een baan volop uitdaging en verantwoordelijkheid. We bieden je het volgende:

Een bruto maandsalaris van €2600 tot €3200, afhankelijk van je ervaring. Ploegentoeslag van 19,3%25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag. Een tijdelijk contract met uitzicht op vast. 

Sollicitatieprocedure

Hung Nguyen
088 - 235 26 60Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Gelderland - Harderwijk
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 23 October, Advertentie id: 1271235          100 bezoeken