Storingsmonteur

contact met mij op 21.2 EUR

Voor een van onze klanten in Zeeland zijn wij op zoek naar een Storingsmonteur

Bedrijfsomschrijving

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische en maritieme industrie. Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Functieomschrijving

Als storingsmonteur los je zelfstandig of in teamverband allerhande storingen aan onze installaties op. Zowel op mechanisch gebied alsook op gebied van elektro en instrumentatie. Alle werken en bevindingen worden netjes in de daarvoor bestemde systemen vastgelegd.

Functie-eisen

MBO 4 diplomaErvaring met productie-installaties, bij voorkeur binnen de FoodsectorEnkele jaren werkervaring binnen een gelijkaardige jobOplossingsgericht en kan werken onder tijdsdrukGoede sociale vaardigheden en mentaliteit om samen te willen werkenZelfstandig kunnen werken en zaken zelf oppakkenGoede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal (indien Engels, dan bereid Nederlandse taal te leren)


Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een leuke interessante baan binnen een bedrijf waar er een leuke informele sfeer heerst. Er zijn mogelijkheden voor een vaste aanstelling.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan via onze website.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Zeeland - Terneuzen
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 2 May, Advertentie id: 1484088          49 bezoeken