Storingsmonteur (elektromechanisch)

contact met mij op 20.66 EUR

Jij voelt je als een vis in het water in een klein bedrijf, waar iedereen zich betrokken voelt en voor elkaar klaar staat.


Wat doe je als Storingsmonteur (elektro/mechanisch)?
Als storingstechnicus ben je verantwoordelijk om diverse elektrische, pneumatische en besturingstechnische storingen aan de diverse productielijnen en opzaklijnen te verhelpen. Je slaagt erin complexe storingen te lokaliseren, te analyseren en te verhelpen. Naast het oplossen van storingen, voer je onderhoud uit op onze machines om storingen juist te te voorkomen, hiervoor stel je samen met de operations manager een plan van aanpak op.


Wat kun je?
Enthousiast geworden? Dat snap ik heel goed! Om voor deze functie in aanmerking te komen, dien je jezelf te herkennen in onderstaande punten:
Je hebt een afgeronde opleiding in technische richting (elektro, elektromechanica of vergelijkbaar)Je beschikt over relevante werkervaring op het vlak van elektro en pneumatiekJe hebt veel aandacht voor veilig werken
Kun je daarnaast goed samenwerken in een team, heb je ruim technisch inzicht en beschik je over probleemoplossend denkvermogen? Dan kom ik graag met jou in contact!

Zijn (nog) niet alle punten op jou van toepassing, maar zie jij jezelf toch als dé storingsmonteur die ik zoek? Dan laat ik me graag door jou overtuigen.


Wat krijg je?
Ik bied je een baan binnen een kleine maar groeiende organisatie. Je komt te werken in een stabiel team van betrokken collega's, waarin je écht je steentje kunt bijdragen, en daarvoor ook gewaardeerd wordt. Een goede teamspirit staat hoog in het vaandel.

Je werkt 37,5 uur per week, tijdens het hoogseizoen in 2-ploegendienst, in het laagseizoen (jul-nov) in dagdienst.

Heb je interesse? Solliciteer dan snel!
Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via +31 88 1348365 of daphne@depooter.nl.


Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het produceren van meststoffen. Het betreft kunstmestmengels 'op maat', met een specifieke samenstelling gebaseerd op het klimaat en bodemtoestand bij de klant. Ze worden onder meer toegepast in de bloementeelt, landbouw, gras en op de consumentenmarkt.


Solliciteren
U kunt solliciteren door op onderstaande link te klikken.Websitewww.mmimir.nu/track

Locatie: Zeeland - Westdorpe
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 18 April, Advertentie id: 1446395          71 bezoeken