Surface Book i7 Nvidia GeForce 965M Performance Base

799 EUR

Hierbij bied ik mijn Surface Book Performance Base aan. Een alleskunner die zowel als performance laptop en als tablet te gebruiken is. 

Dit betreft het model met de zwaarste grafische kaart van de line-up. Dit model heeft ook zwaardere koeling.  Hierdoor kan mijn surface Book ook recente games nog aan. Ook zware taken zoals 3d modelleren zijn met dit model een plezier om te doen. 

Ik heb zelf probleemloos complexe modellen ontworpen, lange videos ge-edit en ook vrij grafische en recente games gespeeld op deze laptop. En uiteraard is het prachtige grote scherm met zeer accurate pengevoeligheid perfect geschikt voor schetsen en het maken van notities.

Er is altijd heel voorzichtig mee omgegaan, waardoor vrijwel geen gebruikerssporen aanwezig zijn. Ook de accu's zijn nog in hele goede toestand, je komt er gemakkelijk de dag mee door zonder stopcontact. Hij kan u dus nog met gemak jaren van dienst zijn.

Ik verkoop mijn vertrouwde surface book nu omdat ik overgestapt ben naar zijn opvolger, de surface book 2. 

Inclusief doos en de krachtige versie lader (102W) 

kortom, als u op zoek bent naar een zeer veelzeidig apparaat dat alles op hoog niveau kan en daarnaast in uitstekende staat is, neem dan gerust contact met mij op. Uiteraard kunt u komen bezichtigen op afspraak.

Specificaties:

Intel Core i7
Nvidia Geforce 965M met 2gb Vram
8gb ram
256 gb high speed SSD
4K 3000x2000 13.5 Inch Touch Display
Poorten:
2x USB 3.0 full size
1x MiniDisplayPort
1x Surface connector (voor laden of de surface Dock)
1x Audio
1x full size SD

Locatie: Gelderland - Apeldoorn
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 26 juli, Advertentie id: 1190666          67 bezoeken