Swissvoice G55 smartphone

110 EUR

Nieuwe Smartphone NIET gebruikt 


Functies :De G55 is een moderne, ergonomische en elegante smartphone voor senioren. Hij is 4G, Android en compatibel met luisterhulpen (M4/T4), en kan met elke provider gebruikt worden.

Eenvoudig goed horen en zien

Ten eerste ziet hij er mooi uit. Het high resolution scherm geeft een vereenvoudigd menu weer en grote, goed zichtbare tekens om de informatie in én oogopslag te begrijpen.

De beltoon is versterkt zodat u geen enkele oproep mist. Zelfs onder in uw tas, midden op straat zult u hem horen. U kunt de beltoon instellen tot een maximum van 85 decibel.
Bovendien heeft u een boost-functie voor telefoongesprekken als u slechthorend bent, of u zich tijdelijk in een lawaaiige omgeving bevindt.

De berichten die u ontvangt, kunnen opgelezen worden. Handig als u meerdere dingen tegelijk doet, of als u gewoon geen zin heeft m uw berichten te lezen.

Functie spraakgestuurd kiezen :
U kunt uw telefoon vragen om een nummer voor u te kiezen, gewoon met uw stem.
Als u het zelfs kiest, worden de gekozen cijfers opgelezen zodat u kunt controleren dat u het juiste nummer kiest.

Tijdwinst

De menu’s zijn vereenvoudigd zodat u deze eenvoudig en snel doorbladert, zonder te verdwalen tussen duizenden apps. U hebt twee menuopties: een vereenvoudigd en een zeer vereenvoudigd. Deze kiest u volgens uw dagelijkse telefoongebruik en uw persoonlijke voorkeur.

U bespaart graag tijd, toch? U heeft drie toetsen met foto’s om rechtstreeks uw meest gebelde contacten te bellen.
Zo hoeft u het nummer niet in uw lange contactenlijst tussen vrienden, familie en andere mensen te zoeken.

Dit is één van de kenmerken van deze smartphone die ervoor zullen zorgen dat uw dierbaren zich geen zorgen maken en in geval van nood gewaarschuwd worden. Het is de SOS-toets.

Hoe werkt deze ?
De toets stuurt een sms en een oproep naar vijf programmeerbare nummers, met uw gps-locatie.
Als u om welke reden dan ook hulp nodig heeft, hoeft u geen moeite te doen om al uw dierbaren te bellen. U drukt eenvoudig op één enkele knop, die voor u gaat bellen. En bovendien krijgen uw dierbaren up gps-positie door. Handig als u niet thuis bent.

Technische kenmerken van de smartphone G55

We hebben u net de belangrijkste functies laten zien. Nu gaan we kijken naar de andere kenmerken van de smartphone voor senioren G55 Swissvoice.

Deze telefoon is uitgerust met Bluetooth en NFC (deze zijn complementair).
Als u hiervoor een speciale app heeft, kunt u met uw telefoon betalen U kunt hem ook met vele verbonden apparaten gebruiken, zoals Amazon Alexa.

De sleuf voor een SD-kaart geeft u de mogelijkheid om meer gegevens op te slaan. En dus om meer foto’s te maken, meer documenten te registreren die u van internet downloadt, meer ruimte voor uw apps.
Kenmerken :
Groot high resolution scherm - Grote tekens2 menuopties - vereenvoudigd of zeer vereenvoudigdOplezen van berichtenBeltoon tot 85 decibel - Extra hard luistervolumeEntertainmentmenu: radio, internet, gamesSOS-knopOptie bediening op afstand door een helper3 snelkeuzetoetsen met foto - Oplezen van de gekozen cijfers2 sleuven voor micro-simkaarten - Sleuf voor SD-kaartSpraakgestuurd nummerkiezenHanden-vrij functieCamera 5.00 MPOnbeperkte contactenlijstMultimediaspelerApps WhatsApp, Facebook, YouTube, Google PlayNFC - Bluetooth - 4GAutonomie in gesprek tot 8 uur - Autonomie in stand-by tot 300 uurBatterij 2700 m Ah Li-onAfmetingen: 143 x 73 x 10,5 mmCompatibel met hoortoestellen
Gebruik :Op deze smartphone is alles vereenvoudigd en aangepast: hij is dan ook geschikt voor senioren en slechthorenden en licht slechtzienden. Alles is bedacht om u het leven te vereenvoudigen.

In continu, intensief gebruik zal de batterij van uw telefoon ongeveer 1 dag meegaan (8 uur). In stand-by of in vliegtuigmodus is de autonomie ongeveer 300 uur.

Deze smartphone is Android en heeft Google play, u kunt deze vele apps downloaden?
Apps die uw dagelijks leven vereenvoudigen zoals Sncf, Marmiton, Netflix, Spotify, Amazon …
U kunt online informatie zoeken, aankopen doen via uw mobiel, en zelfs entertainment vinden.
Wat ontvangt u ?
Een Swissvoice G55 smartphone voor

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 13 March
Advertentie id: 1562535
    [ ]     72 bezoeken