Technisch Administratief Medewerker

contact met mij op 17,73 EUR

Ben jij commercieel ingesteld en houd je van een technische omgeving? Dan is deze vacature iets voor jou!


Wat doe je als Technisch Administratief Medewerker?
Als technisch commercieel medewerker regel je testen, benodigde formulieren, visa etc voor onze service engineers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het boeken van vluchten, hotels en autohuur, zodat alles geregeld is om op locatie het werk te kunnen doen. Het opstellen van service-offertes en het factureren van de service werkzaamheden is een belangrijke taak. Ook verwerk je onder meer allerhande voorkomende administratieve taken op de service afdeling, bv het verwerken van werkbonnen in ons ERP systeem, notuleren van werkoverleg en het beheer van de servicebussen Daarnaast ben je de spin in het web rondom Covid-19 en volg je nauwgezet de maatregelen in de landen waar onze monteurs naar toe moeten.


Wat kun je?
In deze functie is het belangrijk dat je assertief bent, initiatief neemt en niet bang bent om zaken te onderzoeken of na te vragen. We denken aan iemand met MBO+ werk- en denkniveau op technisch/administratief gebied met enkele jaren ervaring. Wanneer je administratief geschoold bent is een technische achtergrond gewenst. Je bent medewerker in een team van ongeveer 15 engineers, verwachtingen worden daarbij gesteld voor zelfstandig werken, initiatief nemen en verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je eigen werk. Kennis van de Engelse en Franse taal zowel mondeling als schriftelijk is een pre.

Voor bovengenoemde functie zoeken wij iemand met een passende technische / administratieve opleiding of achtergrond die:
Flexibele en positieve instelling en geen 8 tot 5 mentaliteit heeftKennis van Word en Excel en eventueel Ridder IQ heeftKwaliteit en kwantiteit wil leveren en klantgericht isAccuraat, flexibel, nauwkeurig, integer, assertief, zelfstandig en stressbestendig is

Wat krijg je?
De werkzaamheden vinden plaats in onze moderne, goed uitgeruste vestiging in Terneuzen. Je wordt aangestuurd door de leidinggevende van je afdeling. SYMACH BV bied je een uitdagende functie voor minimaal 24 uur per week met uitloop naar 40 uur op basis van een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring en bij de functie behorende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Waar ga je werken?
SYMACH ontwikkelt en produceert palletiseermachines en afzakmachines die optimaal aansluiten bij uw bedrijfsactiviteiten. Daarmee leggen we de basis voor een efficiënt en flexibel logistiek proces. We bouwen onze verpakkings- en palletiseermachines op basis van jarenlang ervaring en een innovatieve kijk op mogelijkheden. Dit resulteert in een modulair ontwerp op maat, hoge betrouwbaarheid en uitstekende prestaties op het gebied van snelheid en kwaliteit.


Solliciteren
U kunt solliciteren door op onderstaande link te klikken.Websitewww.mmimir.nu/track

Locatie: Zeeland - Terneuzen
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 26 december, Advertentie id: 1240994          59 bezoeken