Technisch beheerder Woningcorporaties

contact met mij op 18,22 EUR

Bedrijfsomschrijving

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

Functieomschrijving

Ben jij naast sociaal en maatschappelijk betrokken ook nog eens technisch? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Technisch beheerder is het aan jou de taak om het woningbestand bewoonbaar en veilig te houden. Niemand wil natuurlijk wonen in een huis waarvan bijvoorbeeld het dak lekt dus aan jou de taak om ervoor te zorgen dat er tijdig onderhoud wordt gepleegd en bij schade een reparatie wordt uitgevoerd. Jij beoordeelt of bestaande aangebrachte voorzieningen in de woningen mogen blijven zitten voor een volgende huurder. Daarnaast zorg je voor een goede administratieve afhandeling, zorg je dat facturen kloppen en coördineer en controleer jij de werkzaamheden van de technische mannen.

De woningcorporatie kan ook een beroep doen op jouw organisatie skills. In dit geval wordt je (mede) verantwoordelijk voor bijvoorbeeld een renovatie project en zorg je samen met je collega's van diverse afdelingen dat dit vlekkeloos verloopt.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van MBO/HBO diploma richting Bouwkunde; Je hebt recente werkervaring bij een woningcorporatie; Je bent flexibel en hebt een rijbewijs.

Arbeidsvoorwaarden

Een vaste baan voor minimaal 32 uur per week; Uitdagende opdrachten in de regio van Amsterdam/Purmerend/Hilversum; Salaris volgens de CAO woondiensten (afhankelijk van jouw ervaring); Een goede reiskostenvergoeding en eventueel de mogelijkheid om een leaseauto te rijden; Je wordt onderdeel van het Samen Professionals team en kunt gebruik maken van ons netwerk; Ontwikkelmogelijkheden via onze Academy.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Haarlem
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 1275586          74 bezoeken