Tekenaar bouw

contact met mij op 21.2 EUR

Bedenken, schetsen en digitaal uitwerken van bouwkundige tekening tbv tijdelijke woon en kantoor voorzieningen. Dit is wat jij schetst en vertaald in een CAD programma.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is met meerdere vestigingen in het land actief in de (ver) bouw en verhuur van tijdelijk woon en werk voorzieningen.

Functieomschrijving

Als bouwkundig tekenaar ben je betrokken bij het inrichten/construeren van kantoor en woon units en dus klant specifieke eisen welke moeten worden aangepast en verwerkt in een ruimte zo groot als een zee container.

Middels schetsen, specs en CAD software maak jij werkpakketen (veelal tekeningen) waarmee je uitvoerende collega's overweg kunnen.

Functie-eisen

De onderstaande ervaringen, vaardigheden eisen zijn jouw niet vreemd:

Minimaal een mbo diploma, richting bouwkundeEen geldig VCA-certificaat.Enige ervaring als tekenaar en met AutoCaDKennis van gangbare office programma'sGoede beheersing van de Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Je speelt een belangrijke rol in het maken van gedetailleerde tekeningen bij onze opdrachtgever. Daar zijn niet alleen zij blij mee, wij ook. En dat laten we graag blijken door je (o.b.v. een fulltime dienstverband) te belonen met:

Een bruto maandsalaris vanaf € 2.800, afhankelijk van je kennis en ervaring.Pensioensopbouw via het STiPP Pensioenfonds.Een reiskostenvergoeding.Een arbeidsongeschiktheidsverzekering.26 zonnige vakantiedagen.8,33% vakantietoeslag.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Zeeland - Hulst
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 2 May, Advertentie id: 1484092          59 bezoeken