Tekenaar constructeur

contact met mij op 21.2 EUR

Bedenken, schetsen en digitaal uitwerken van bouwkundige tekening tbv kleine constructies in de woningbouw. Dit is wat jij schetst en vertaald in een CAD programma.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is toonaangevend in prefab houtconstructies zoals daken, dakkapellen en HSB-wanden. Deze innovatieve en op maat gemaakte prefab daksystemen moeten voldoen aan alle normen, wensen en behoeften van klanten en gebruikers.

Functieomschrijving

Autocad, hsbCAD en/of Revit is voor jou geen onbekende zaak. In deze zelfstandige functie werk jij met prefab houtconstructies. Je bereidt het werk voor en zorgt dat de tekeningen op een creatieve wijze klaar staan voor het produceren van de producten. Door de interne ordebevestiging die jij krijgt van jouw opdrachtgever werk jij detailtekeningen uit. Deze afwisselende baan geeft veel verantwoordelijkheid binnen een enthousiast team.

Functie-eisen

Minimaal een mbo diploma, richting bouwkundeEen geldig VCA-certificaat.Enige ervaring als tekenaar en met AutoCaDKennis van gangbare office programma'sGoede beheersing van de Nederlandse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Je speelt een belangrijke rol in het maken van gedetailleerde tekeningen bij onze opdrachtgever. Daar zijn niet alleen zij blij mee, wij ook. En dat laten we graag blijken door je (o.b.v. een fulltime dienstverband) te belonen met:

Een bruto maandsalaris vanaf € 2.800, afhankelijk van je kennis en ervaring.Pensioensopbouw via het STiPP Pensioenfonds.Een reiskostenvergoeding.Een arbeidsongeschiktheidsverzekering.26 zonnige vakantiedagen.8,33% vakantietoeslag.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Zeeland - Hulst
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 2 May, Advertentie id: 1484094          38 bezoeken