Timmerman Jachtbouw

contact met mij op 20.37 EUR

Wil jij werken met de meest exclusieve houtsoorten en heb jij passie voor hout en luxe jachten. Reageer dan op deze leuke baan van timmerman in de jachtbouw.

Over het bedrijf

Waarom werken met Strikt Uitzendbureau? We willen allemaal vooruit. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. We willen allemaal groeien, leren en worden wie we kunnen zijn. Het vereist doorzettingsvermogen en een flinke dosis lef om het anders te durven doen.

Strikt Uitzendbureau is eigenwijs en innovatief met lef en durf, die net als jij geeft om jouw ontwikkeling! Ons enige doel is om jou aan die leuke baan te helpen. Wij zijn voortdurend in beweging. Door jouw aan de juiste baan te helpen dragen wij bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen. Dit doen wij met passie en oprechte interesse.

Jouw nieuwe start? Die vind je bij ons!

Functieomschrijving

Voor in Vollenhove zijn wij op zoek naar een ervaren timmerman in de jachtbouw m/v. Als scheepstimmerman/inbouwer lever je maatwerk zoals o.a. meubels, interieur, deuren, trappen, wandpanelen of plafonds aan boord. Je werkt met de meest exclusieve houtsoorten en bouwt samen in een ervaren team aan het complete interieur van luxe jachten. De werkzaamheden zijn gevarieerd en op hoog niveau en vereisen dan ook enige ervaring in de jachtbouw.

Functie-eisen

vakkundiggereedschapskennistekening lezenkwaliteitsgerichtnauwkeurig

Arbeidsvoorwaarden

goed salaris afhankelijk van ervaring en opleidinguniek werk aan de mooiste jachtenfulltime baanpensioenregelinggezellig en informeel teamWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Overijssel - Vollenhove

Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 20 December
Advertentie id: 1425576
    [ ]     191 bezoeken