Uitvoerder Combi GWE

contact met mij op 19.77 EUR

Functieomschrijving

Is verantwoordelijk voor de werkzaamheden van een project van het begin tot het eind. Houdt zich onder andere bezig met het maken van bestellen, inkopen van materialen, leiding geven aan medewerkers, controleren van werk en het oplossen van problemen.

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een uitvoerder combi gas water elektra. De hoofdaannemers hebben complexe en uitdagende projecten in de ontwikkeling, engineering, bouw en onderhoud van boven- en ondergrondse kabel- en leidingnetwerken. Wie komt hen hier versterking bieden..?

In overleg met de vestigingsleider en (assistent) uitvoerders zorgt de uitvoerder dat de opdrachten en projecten wordt uitgevoerd volgens alle geldende richtlijnen, kwaliteits-, veiligheids- en milieueisen. Je bent de spin in het web betreft het contact onderhouden met de opdrachtgevers en (onder)aannemers, betreffende technische en financiële vraagstukken. Jouw assistent uitvoerders en voormannen weet je op gepaste en empathische wijze sturing te geven. Middels het behouden van een gedegen projectadministratie houd je alles binnen de perken en stuur je bij waar mogelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Aan deze prachtige kans is tevens een prima marktconform salaris verbonden (Bij fulltime dienstverband tussen de 2750,- en 3750,- bruto per maand). Tevens biedt de functie een grote mate van continuïteit en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen op het gebied van opleiding en scholing. We investeren namelijk samen met onze partners volop in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Over onze opdrachtgevers

Meerdere gerenommeerde hoofdaannemers en Netbeheerders hebben de samenwerking met Etmaal Technici gevonden om aan de vraag naar gekwalificeerde technische professionals.

Over Etmaal

Wij bieden de ideale springplank om voor prachtige organisaties als een grote hoofdaannemer of netbeheerder te werken. Etmaal is een landelijk opererende partner voor een groot scala aan organisaties binnen de ondergrondse distributie techniek. Inmiddels werken bijna 100 engineers, werkvoorbereiders, uitvoerders, projectleiders, gecertificeerde monteurs en aanverwante specialisten binnen de distributietechniek voor onze opdrachtgevers.

Functie-eisen

Minimale vereisten:

- Mbo of HBO civiele techniek / elektrotechniek; - Administratief onderlegd, planmatig en resultaatgericht; - Communicatief vaardig;- Kennis van de moderne computersystemen; - Teamspeler; - Ervaring als (assistent) monteur binnen de energietechniek; - Bereid tot volgen van verdere opleidingen en cursussen; - Je bent een zelfverzekerd persoon en weet leiding te geven op de juiste manier waarbij je mensen motiveert en inspireert.

Sollicitatieprocedure

Ons referentienummer: 2013595Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1384191          52 bezoeken