Uitvoerder Schilderwerk Deventer

contact met mij op 18,86 EUR

Zoek jij een baan waar jij je ziel en zaligheid in kunt leggen? Solliciteer dan op deze leuke functie van uitvoerder schilderwerk in Deventer.

Bedrijfsomschrijving

Waarom werken met Strikt Uitzendbureau? We willen allemaal vooruit. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. We willen allemaal groeien, leren en worden wie we kunnen zijn. Het vereist doorzettingsvermogen en een flinke dosis lef om het anders te durven doen.

Strikt Uitzendbureau is eigenwijs en innovatief met lef en durf, die net als jij geeft om jouw ontwikkeling! Ons enige doel is om jou aan die leuke baan te helpen. Wij zijn voortdurend in beweging. Door jouw aan de juiste baan te helpen dragen wij bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen. Dit doen wij met passie en oprechte interesse.

Team #striktuitzendbureau bestaat uit enthousiaste matchmakers waar altijd een kop koffie voor jou klaar staat en waar gestreefd wordt naar een mooie samenwerking tussen jouw en je nieuwe werkgever.

Jouw nieuwe start? Die vind je bij ons!

Functieomschrijving

Voor in Deventer zijn wij op zoek naar een ervaren uitvoerder schilderwerk. Als uitvoerder geef je leiding aan een aantal medewerkers en ben je verantwoordelijk voor diverse projecten waarbij schilderwerk, glaszetten en andere onderhoudsactiviteiten aan de orde zijn. Je bent het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de correcte uitvoering en technische kwaliteit, doorlooptijd en productiviteit van het gehele project. Uiteraard zorg je voor een optimale veiligheid en waarborg je de handhaving. Indien nodig kun je ook ingezet worden in de rol van meewerkend voorman.

Functie-eisen

minimaal MBO opleiding schilder en afwerkingstechniekervaring als uitvoerder/voorman op het gebied van schilder- en onderhoudsprojectenbetrokken collega die stevig in de schoenen staatpositieve uitstraling richting opdrachtgevers/collega’svakinhoudelijk sterk en spreekt de taal van de schilder!

Arbeidsvoorwaarden

bovengemiddeld salaris conform leeftijd en ervaringgezond familiebedrijf met sterke groeiambitiefulltime functieruimte om je te ontwikkelenpensioenopbouw via BPF Schilders of STIPPWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 14 dagen geleden en vervalt op 19 september, Advertentie id: 1320299          47 bezoeken