Unit Manager

contact met mij op 21.2 EUR

Bedrijfsomschrijving

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij iemand die graag samenwerkt in een groeiend en ambitieus bedrijf? Dan maken we graag kennis met jou!

Functieomschrijving

De Europese marktleider, dat is waar jij komt te werken. In de modulaire bouw en actief in Nederland, België, Duitsland en de UK.  Voor de afdeling Commercie-Unitbeheer in Montfoort zijn zij wegens uitbreiding op zoek naar een enthousiaste fulltime Unitbeheerder!

Als Unitbeheerder heb jij nooit een saaie dag; het is continu puzzelen om de planning en projecten zo efficiënt mogelijk te realiseren. Maar wel elke dag een leuke en uitdagende puzzel; die jij samen met je collega’s graag oplost. 

Je bent verantwoordelijk voor de gehele unitvoorraad. Je zorgt voor een correcte administratie en treedt proactief op bij afwijkingen. Daarbij leef je het kwaliteits- en VGM-beleid na en meldt de geproduceerde units in SAP. Ook communiceer je hoofdzakelijke taken met de afdelingen commercie, productie, bedrijfsbureau en de tekenkamer.

Functie-eisen

Je hebt MBO werk- en denkniveau.Je hebt affiniteit met bouwtechniek.Je kunt proces- en projectmatig denken en werken.Je bent flexibel en hebt een positieve houding.Je bent representatief en stelt je op als een teamspeler.Je beheerst in redelijke mate de Engelse taal.


Arbeidsvoorwaarden

Uitdagende functie.Een marktconform salaris tussen €2381 en €4405 fulltime afhankelijk van kennis en ervaring.Er zijn veel doorgroeimogelijkheden.Uitzicht op vast dienstverband bij goede prestaties.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 2 May, Advertentie id: 1484113          37 bezoeken