Unitmanager Krachtige leidinggevende op dynamisch Schiphol

contact met mij op 18.59 EUR

Ben jij een gedreven leidinggevende, die hart heeft voor de mens, maar ook sterk in de schoenen kan staan als dit nodig is? Lees dan snel verder.

Bedrijfsomschrijving

Wil jij ook mensen blij maken?

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In Nederland zijn we bekend van merken als Albron, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies – Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio – werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. Logisch dus dat we daar een streep onder zetten met de kernbelofte van ons merk: happy people make happy people.

Onze markten

Sectoren waarin we ondernemen zijn schoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging, food&catering en zorg en welzijn. Als moederbedrijf vormen we de verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving in alle facetten waar te maken. Facilicom Group is behalve in Nederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie van Facilicom Group. Het doel is wat telt: in een veilige, gezonde en inspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Trigion is een van de vier divisies van het familiebedrijf Facilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. Naast dat Trigion bij ons familiebedrijf hoort, is Facilicom Group in Nederland ook bekend van merken als GOM, Facilicom Solutions en Incluzio. Met meer dan 26.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot.

Bij Trigion kijken we met andere ogen naar veiligheid. Dit gaat verder dan standaard beveiligingsproducten en diensten. Trigion creëert veiligheid; hiermee leveren wij een belangrijke bijdrage aan onbezorgd leven. Zodat mensen zich kunnen focussen op wat voor hen belangrijk is. Zo bouwen we aan een aangename en inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar. We gaan op een gelijkwaardige manier met elkaar om en denken altijd met jou mee. Onze slogan? Happy people make happy people.

Functieomschrijving

Veilig vervoer is niet allen een basisbehoefte van passagiers en gasten binnen een luchthaven, maar ook een wettelijk recht. Dat geldt ook voor passagiers met een beperkte mobiliteit, waartoe ook slechthorenden en blinden behoren. Op Amsterdam Airport Schiphol worden deze passagiers door Axxicom Airport Caddy (AAC) begeleid van, naar en in de vliegtuigen van alle vliegmaatschappijen. Om hierin blijvend en elke dag het verschil te kunnen maken, is AAC, onderdeel van Trigion, op zoek naar een Unitmanager op Schiphol.

In deze dynamische functie draag jij zorg voor onze medewerkers in de operatie. Je zet hen in hun kracht om klantgericht de best mogelijke klanttevredenheid na te streven. Hiervoor motiveer, coach, beoordeel en begeleid je een team van ongeveer 80 passagiers assistenten en chauffeurs. Je weet, mede door een nauwe samenwerking met de supervisor, wat hen beweegt en kunt jouw teamleden hierdoor perfect begeleiden in hun loopbaan en/of verzuim. Hierbij ben je empathisch, maar ook daadkrachtig wanneer dit nodig is. Je zoekt graag samen naar oplossingen en toont ook het initiatief om hierop door te pakken.

De passagier assistenten verrichten fysiek zware arbeid, waardoor we helaas niet ontkomen aan verzuim. Jij weet als geen ander hoe je hier het beste mee kunt omgaan en bent nauwkeurig in het naleven van de Wet verbetering Poortwachter. Je voert hiervoor gesprekken met zowel jouw medewerkers als de re-integratiespecialist en zorgt voor een correcte administratieve verwerking hiervan. Je hebt dan ook geen moeite met targets op het gebied van administratieve afhandeling van het verzuim.

Verder houd jij je bezig met alle aspecten van in-, door- en uitstroom binnen je team. Je schakelt met uitzendbureaus of andere wervingspartners, bekijkt mogelijkheden tot eventuele doorstroom en bepaalt en monitort de uitstroom. Je rapporteert hierover aan de Teammanager.

Kort samengevat:

Ben je verantwoordelijk voor ziekteverzuimbegeleiding, duurzame inzetbaarheid, voer je gesprekken met medewerkers en zorg je voor een correcte en zorgvuldige administratie. Hierbij schakel je veel met de HR adviseur en/of re-integratie specialist ter ondersteuning en werk je volgens de regels uit de Wet verbetering Poortwachter;Voer je begeleidings- en voortgangsgesprekken met medewerkers ter verbetering van onze kwaliteit, klantgerichtheid en klanttevredenheid;Heb je een luisterend oor voor de wensen en behoefte van de passagiers assistenten en chauffeurs en draag je gericht oplossingen aan;Ben je verantwoordelijk voor de in-, door- en uitstroom en zorg je ervoor dat jouw medewerkers de noodzakelijke opleidingstrajecten (skills) volgen;Neem je deel aan projecten vanuit eigen vakgebied en kom je zelf ook met ideeën ter verbetering van onze processen of resultaten.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste persoonlijkheid, die oplossingsgericht is en initiatief toont. Jij weet mensen te enthousiasmeren en mee te krijgen in jouw visie. Je bent empathisch, maar verliest je doelen niet uit het oog. Verder zie jij taken en pak je ze ook graag op. Je denkt steeds in mogelijkheden en past je makkelijk aan in verschillende situaties en veranderingen in strategie. Verder verwachten wij:

Minimaal HBO werk- en denkniveau;Minimaal 32 uur per week beschikbaarheid;Flexibiliteit qua werkdagen (maandag t/m zondag tussen 08:00 en 18:00u);Enkele jaren leidinggevende werkervaring;Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift. Overige talenkennis is een pré;Kennis en ervaring met MS Office;Kennis van AFAS en ParaDIGMA is een enorme pré;Kennis van de Wet verbetering Poortwachter.
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan komen we graag in contact! Solliciteer dus snel.

Arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt bij ons een goed arbeidsvoorwaardenpakket en voldoende mogelijkheden om jezelf persoonlijk te ontwikkelen. Zo kun je rekenen op:

Een leuke baan voor minimaal 32 uur per week;Een super gave werkplek, namelijk luchthaven Schiphol;Een salaris op basis van kennis en ervaring, tussen de €2860,- en €3750,- per maand op basis van een fulltime dienstverband;Een ORT als je op zaterdag en/of zondag werkt;Een onkostenvergoeding per uur;27 vakantiedagen;De mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen!

Sollicitatieprocedure

Ben je door het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Klik dan op onderstaande sollicitatie-button en stuur je CV.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 8 dagen geleden en vervalt op 30 December
Advertentie id: 1301349
    [ ]     100 bezoeken