Vacature Eerste Autotechnicus bij Van Mill

contact met mij op 139.38 EUR

Ben jij een ervaren Eerste Autotechnicus en wil je graag dagelijks aan de slag met het uitvoeren van diverse werkzaamheden binnen onze moderne werkplaats? Dan zoeken wij jou!
Geen dag is hetzelfde en vol met uitdagingenSleutelen met jouw eigen professionele gereedschapVolop opleidingen om op te hoogte te blijven van de nieuwste technieken
Wat ga je doen?
Jij zorgt ervoor dat de auto van de klant in perfecte staat wordt onderhouden/gerepareerd! Hoe pak jij dit aan? Je gaat met de auto van de klant aan de slag en voert de werkzaamheden volgens afspraak uit. Zo ben je dagelijks bezig met alle voorkomende werkzaamheden omtrent onderhoud en reparatie, diverse software updates en diagnoses stellen (dit doe je aan de hand van de computer en onze testkasten). Sommige werkzaamheden zijn complex, maar met al jouw ervaring en kennis van autotechniek kom je er altijd wel uit. Om alle ins en outs te leren van de nieuwste autotechnieken zul je diverse opleidingen gaan volgen.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?
Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je gek bent op techniek en auto’s. Je wilt graag dat alle onderhoud en reparatie werkzaamheden goed worden uitgevoerd en dat de klanten tevreden zijn. Daarnaast vragen wij ook:
een afgeronde opleiding tot Eerste Autotechnicus;een aantal jaar werkervaring in een universele of dealer-werkplaats;een actieve houding om nieuwe dingen te leren.
Wat kan je van ons verwachten?
Je mag sleutelen aan mooie auto’s binnen een moderne werkplaats met professioneel gereedschap. Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je deelnemen aan ons introductieprogramma ‘Ik werk bij Amega’ met andere nieuwe collega’s, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie!

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:
een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding.voldoende (online) trainingen en goede begeleiding van jouw collega’s.volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Dit kan binnen je eigen functie maar je kunt ook doorgroeien naar een andere functie.een vast contract bij goed functioneren.
Wordt deel van ons enthousiaste team!
Is deze functie op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan gelijk via de ‘Solliciteer’ button. Wil je eerst nog meer weten voordat je bij ons solliciteert? Bel dan gerust naar onze HR afdeling via 078-6322211 of bekijk onze website. Wij geven graag antwoord op jouw vragen en hopen dat wij je snel mogen ontmoeten!

E-tron workshop
Ben jij een autotechnicus en wil jij alles weten van de laatste nieuwe technieken van de Audi E-tron? Dan hebben wij een gave workshop voor jou op maandagavond 4 november a.s.. Klik hier om meer te lezen over deze workshop en je direct aan te melden!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs.

Locatie: Zuid-Holland - Dordrecht

Toegevoegd op 16 dagen geleden en vervalt op 3 June
Advertentie id: 975686
    [ ]     547 bezoeken