Vacature Procesoperator Nijkerk bij De Heus Voeders

contact met mij op 116,81 EUR

Procesoperator - Nijkerk

Heb je technisch inzicht en wil jij je ontwikkelen tot een allround procesoperator? Leer on the job en maak deel uit van een succesvol familiebedrijf.

Haal het beste uit jezelf bij De Heus
Als Procesoperator ben je verantwoordelijk voor een goede bediening en optimalisatie van grotendeels computergestuurde productie-installaties. Word je meteen het diepe ingegooid? Zeker niet; je krijgt eerst een interne opleiding waarbij je wordt ingewerkt op één onderdeel van het productieproces. Daar worden steeds onderdelen aan toegevoegd. Zo leer je het totale proces beheersen en ben je uiteindelijk op alle onderdelen inzetbaar.

Enkele van je verantwoordelijkheden:Bedienen van het productieproces, een planning maken en bijsturen van het proces waar nodigKwaliteitscontrole van de grondstoffen.Bemonstering en beoordeling van de kwaliteit van het eindproduct.Onderhoudswerkzaamheden op basis van het kwaliteitshandboek.
Dit ben jij: gedreven en sociaal sterk
Je krijgt energie van samenwerken met verschillende mensen en overlegt graag met je collegas om de beste resultaten te leveren. Zelfstandig werken vind je geen probleem. Je bent optimistisch ingesteld en vindt het fijn om praktisch bezig te zijn. Doordat je goed op details let, lever je uitstekende kwaliteit. Daarnaast vind je netheid en hygiëne belangrijk.

Onze ideale Procesoperator:beschikt over minimaal mbo 3-niveau (door opleiding of ervaring);heeft technisch inzicht;bezit goede Nederlandse vaardigheden, in woord en geschrift;is woonachtig in de omgeving van Nijkerk.Daarnaast ben je bereid om in een 3-ploegendienst te werken en bent bereid om ook op zaterdagen te werken.

Je talent optimaal ontwikkelen en benutten
Onze missie is om onze klanten én onze medewerkers vooruit te helpen. We hebben de certificering Top Employers Nederland 2017 mogen ontvangen, omdat we uitzonderlijk goed voor onze werknemers zorgen. We hebben aandacht voor goede en moderne werkomstandigheden en bieden je volop mogelijkheden om jezelf persoonlijk en vakmatig te ontwikkelen. Zo kun jij het beste uit jezelf halen. Een leven lang leren: dat is werken bij De Heus.

Hoe groot De Heus ook is, het blijft een familiebedrijf en dit geeft toch een extra gevoel. Het actief meepraten in werkoverleg, het zoeken naar verbeterpunten en het samenwerken met collegas maken dat ik elke dag met plezier naar mn werk ga. Theo Mans Operator

Daarnaast kun je rekenen op:Marktconforme arbeidsvoorwaarden o.b.v. opleiding en werkervaringEen zelfstandige functie met doorgroeimogelijkhedenVeel aandacht voor je ontwikkeling met cursussen en opleidingenEen inspirerende en internationale werkomgeving met gemotiveerde collegas
Over De Heus
De Heus is een internationale organisatie die al meer dan 100 jaar hoogwaardige diervoeders produceert en op de merkt brengt. We zijn van een regionaal bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de Nederlandse mengvoederindustrie, met activiteiten in meer dan 70 landen en ruim 600 medewerkers in Nederland.

Ontdek jouw wereld met ons
Heb jij een ondernemersgeest en wil je graag vooruit met De Heus? Reageer dan via de link 'Klik hier om te solliciteren' onderaan de vacature.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Gijs Spruijt (Bedrijfsleider Nijkerk) via +31 (0)6 28211373. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Aafke Rohaan (HR Adviseur), via 0318 675541 of werving@deheus.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 817680          459 bezoeken