Veiligheidskundige EHampS

contact met mij op 18,86 EUR

Voor onze klant in Zeeuws-Vlaanderen zoeken wij voor de lange termijn een Veiligheidskundige EH&S

Bedrijfsomschrijving

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische en maritieme industrie. Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Functieomschrijving

De veiligheidskundige heeft een voortrekkersrol op zich op het gebied van EH&S en draagt deze uit. Hij of zij heeft zowel een proactieve als een ondersteunende en administratieve rol binnen de afdeling en organisatie.

Specifieke taken en verantwoordelijkheden:

Bijhouden dagelijkse EH&S-programma’s, gebruik makend van de bijbehorende werkprocessen, standaarden en procedures.Coördineert schema, voorbereiding, uitvoer en follow-up van EH&S gerelateerde audits.Voorbereiden TRA’s.Opvolgen: dagelijkste prioriteiten in het veld, meldingen MOS en LER, wastehandelingen, rapportages.Handelt als de Plant-resource voor gerelateerde EH&S-informatie over procedures, richtlijnen en standaards.Primaire contactpersoon van de Plant op gebied van Environmental, IH, H&S, Reactive chemical-zaken.Begeleidt teams en individuen bij EH&S-gerelateerde taken en activiteiten.Assisteert bij het ontwikkelen en behalen van de EH&S-doelenDraagt waar nodig EH&S specifieke kennis en kunde aan om doelstellingen te bereiken.Zorgt ervoor dat nalevingstaken worden uitgevoerd.Zorgt voor toezicht op en coördinatie van bepaalde taken op het gebied van Environmental, IH en Reactive Chemicals, gegevensverzameling, analyse en rapportage voor de afdelingen.Neemt volgens geldende vereisten deel aan beoordelingen en projecten die betrekking hebben op Environmental, IH , H&S en Reactive Chemicals.Voert volgens geldende vereisten onderzoeken uit naar incidenten en documenteert bevindingen hierover. Zorgt voor follow-up acties om herhaling van de betreffende incidenten te voorkomen.Maakt actief deel uit van het site EH&S technician netwerk en vervult site gerichte taken vanuit dit team.


Functie-eisen

Min. MTS niveau 4In bezit van MVK diplomaMinimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functieKennis met betrekking tot het observeren, checken, controleren en corrigeren van diverse activiteiten in een fabriek.Kennis van EH&S systemen en bijbehorende vereisten (vastgelegd door business, site, overheid etc.)Kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.Verantwoordelijk en zelfstandig persoon


Arbeidsvoorwaarden

Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zie onze website.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan via onze website.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 14 dagen geleden en vervalt op 19 september, Advertentie id: 1320294          62 bezoeken