Verkoopmedewerker

contact met mij op 17,73 EUR

Ben jij praktisch ingesteld en houd je van aanpakken? Ben jij klantgericht en vriendelijk? Dan is de functie van verkoopmedewerker misschien wel een leuke job voor jou!

Bedrijfsomschrijving

Bij deze werkgever wordt de leuke sfeer op de werkvloer vaak benadrukt door werknemers. Naast hard werken beleef je ook een fijne tijd met collega’s. Met plezier naar je werk, zo wordt de klus geklaard!

Functieomschrijving

Ben jij praktisch ingesteld en houd je van aanpakken? Ben jij klantgericht en vriendelijk? Dan is de functie van verkoopmedewerker misschien wel een leuke job voor jou!

Voor een grote bouwmarkt in Terneuzen zoek ik een verkoopmedewerker voor 40 uur per week. In deze functie adviseer jij de klanten in hun vragen rondom hout, constructieklussen en verbouwingen. Je verkoopt enthousiast en servicegericht en geeft handige tips om de klus te volbrengen. Verder houd je de voorraad bij en voer je bestellingen uit. Uiteraard is het ook jouw taak als verkoopmedewerker om de afdeling netjes te houden.

Functie-eisen

MBO werk- en denkniveau;Je bent enthousiast en klantgericht;Je hebt commercieel inzicht en bent bereid om interne en externe opleidingen te volgen;Je bent collegiaal: je vindt het geen probleem om je collega’s achter de kassa of servicebaliete assisteren;Je bent flexibel inzetbaar binnen de openingstijden. Je zult ook ’s avonds en in het weekend werken.

Arbeidsvoorwaarden

Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en relevante ervaring;Een zondag toeslag van 100%;Goede secundaire voorwaarden;Goede opleidingsmogelijkheden en daarmee de mogelijkheid tot doorgroeien naar bv (assistent)manager/teamleider;Samenwerken in een ervaren en professioneel team.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Zeeland - Terneuzen
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 26 december, Advertentie id: 1240977          70 bezoeken