Volvo 145 1973 Rood Nette Oldtimer vintage

4.495 EUR

Super mooie Volvo 145.
Dit is een oldiltimer met een gereviseerd motorblok, niet origineel, dubbel carburateur waardoor je goed mee kan komen met het verkeer.

Recent vervangen: distributie tandwielen set (staal/aluminium) met alle toebehoren, waterpomp, oliedruk sensor, koelwater temperatuur sensor, V-snaar, schokdempers, uitlaat en 4 nieuwe banden.

Olie is een jaartje geleden ververst, nog steeds blank
De auto heeft 4 versnellingen en het is even wennen om er in te rijden.
Het is een oude auto die voor zijn leeftijd van binnen en buiten in goede conditie is. Echter heeft de auto wel liefde en aandacht nodig om er als daily driver gebruik van te kunnen maken. Natuurlijk kan de auto ook als oldtimer voor zonnige ritjes worden gebruikt.
De auto heeft hiervoor altijd binnen gestaan en als er niks aan de zwakke plekken van de carrosserie gedaan wordt gaat hij snel achteruit. Wij hebben de auto gekocht om dagelijks te gebruiken maar hebben geen stalling en vinden het zonde om zonder de nodige aandacht punten de auto te gebruiken. De auto rijdt 1 op 9 benzine. Op de foto's zijn wat aandachtspunten aangegeven, bekijk het goed alvorens te reageren. De kachel werkt niet en de kilometerstand staan op 15000 de reden hiervan is onbekend. Het is een plaatje maar heeft de juiste aandacht.

Locatie: Noord-Holland - Zaandam
Toegevoegd op 15 dagen geleden en vervalt op 13 augustus, Advertentie id: 1082420          76 bezoeken