Vuilnisman

contact met mij op 18,86 EUR

Ben jij opzoek naar een flexibele baan? Wil jij in de buitenlucht werken in een hardwerkend team? Lees dan snel verder!

Bedrijfsomschrijving

Door wat u eet, drinkt of gebruikt in uw huishouden ontstaat afval. Zoals etensresten of lege verpakkingen. Meerlanden haalt dit huishoudelijke afval op en verwerkt het, in opdracht van de gemeente.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever Meerlanden zijn we op zoek naar mannen en vrouwen die graag op de vrachtwagen willen werken. S' ochtends meld je je aan rond 7:00 en gaat met je collega na een lekkere bak koffie op pad als vuilnisman / vuilnisvrouw. Hierbij moet je denken aan het laden van bedrijfsafval, huishoudafval maar ook grofvuil. Is het werk onverhoopt eerder af van krijg je alsnog betaald tot 8 uur. Wij bieden jou direct tussen de 8 en 24 uur werk per week en bij goed functioneren kan dit uitgebreid worden naar 40 uur!

Functie-eisen

Je bent flexibel en wilt werken fulltime of parttime werken als vuilnisman/vrouw;Je bent fysiek in staat om veel te bewegen en tillen;Je bent flexibel en vind het niet erg om om 7:00 uur aanwezig te zijn:In het bezit van een VCA certificaat of bereid deze binnen 3 maanden te behalen;Je spreekt de Nederlandse taal of de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris  vanaf € 12,48 per uur afhankelijk van je ervaring;Minimaal 8 uur betaald krijgen- Reiskosten- 8.33 % vakantiegeld;Een fijne baan die voor bepaalde of onbetaalde tijd gedaan kan worden;25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband- altijd een contactpersonen waar je bij terecht kunt met al je vragen inzake salaris, werktijden etc.
Heb jij de droom om chauffeur te worden? En ben jij in bezit van je B rijbewijs? Bij goed functioneren bieden wij je de mogelijkheid om GRATIS je rijbewijs C en E inclusief Code 95 te behalen. Na het tekenen van een studie overeenkomst gaat je opleiding van start.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 14 dagen geleden en vervalt op 19 september, Advertentie id: 1320300          43 bezoeken