Wagenbelader

contact met mij op 20.66 EUR

Bedrijfsomschrijving

Blue houdt zich bezig met dienstverlening in de ruimste zin:
Uitzenden, detacheren, werven en selecteren in diverse branches van technisch- en productie- tot en met agro personeel.Facilitaire dienstverlening waaronder, schoonmaak van kantoren, VvE’s, bedrijfspanden, glas- en gevelreiniging, ongediertebestrijding.Diverse webwinkels, met bijvoorbeeld schoonmaak materialen, middelen en machines.
Alles staat in het teken van het ontzorgen van onze opdrachtgevers.  

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in de Lier zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde wagenbelader. Deze functie heeft uitzicht op een vast dienstverband! Onze opdrachtgever is een specialist op het gebied van aluminium kasdeksystemen voor de tuinbouw. Daarnaast produceren zij miljoenen kilogrammen aluminium profielen voor technisch-industriële en bouwkundige toepassingen.

Je verricht logistieke werkzaamheden met de heftruck, de bovenloopkraan en de terminal trekker (dit is een wagen die lijkt op de cabine van een vrachtauto) waaronder:
het laden en lossen van trailershet verplaatsen van producten binnen de fabriekopleggers met de terminal trekker achteruit de expeditie inrijdenklaarzetten van ordersaanvullen van de voorraadoverige werkzaamheden in het productieprocessamenwerken met diverse operators

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
Je hebt MBO werk- en denkniveauJe beheerst de Nederlandse en of Engelse taalJe beschikt over aantoonbare ervaring als heftruckchauffeur (ook met lang materiaal)Je bent in het bezit van een heftruck certificaatJe bent in het bezit van een bovenloopkraan certificaat of bereid deze te behalenErvaring in het rijden op een Terminal trekker is een préJe bent in het bezit van een vrachtwagen rijbewijs of bereid deze vooraf te halenJe bent in het bezit van eigen vervoerJe bent beschikbaar voor alle ploegendiensten (ochtend/middag/nacht)

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden en wil jij per direct aan de slag als 'Wagenbelader' in de Lier?  Solliciteer dan meteen via het onderstaande sollicitatieformulier. Wij kijken uit naar je reactie! Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Zuid-Holland - De Lier
Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 18 April, Advertentie id: 1446417          66 bezoeken