Werken als assistent horecamanager bij Futureland

contact met mij op 19.53 EUR

Vacature assistent horecamanager bij Futureland!

Bedrijfsomschrijving

Wil jij ook mensen blij maken?

Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In Nederland zijn we bekend van merken als Albron, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Onze merken

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies – Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio – werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

Onze mensen

Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. Logisch dus dat we daar een streep onder zetten met de kernbelofte van ons merk: happy people make happy people.

Onze markten

Sectoren waarin we ondernemen zijn schoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging, food&catering en zorg en welzijn. Als moederbedrijf vormen we de verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving in alle facetten waar te maken. Facilicom Group is behalve in Nederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.

Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie van Facilicom Group. Het doel is wat telt: in een veilige, gezonde en inspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.

Functieomschrijving

Functieomschrijving

Wie zijn wij?
Ontbijt en lunch shop New Fork is gevestigd binnen in FutureLand. Onze menukaart is goed voor je humeur en je geweten. Het allerbelangrijkste vinden wij is dat wat we maken 100% natuurlijk, eerlijk en onwaarschijnlijk lekker is, iets waar we iedere dag weer heel hard ons best voor doen! Zelfs onze koffie is 100% fairtrade. Verder verzorgen wij ook de catering aan boord van de FutureLand Ferry (Boot).  FutureLand is een informatiecentrum over het ontstaan van Maasvlakte 2, de modernste haven van Europa. In dit gratis informatiecentrum over de aanleg en inrichting van Maasvlakte 2 is van alles te zien, te doen en te leren. FutureLand is geschikt voor jong en oud, gasten kunnen zelf rondkijken in de interactieve omgeving van FutureLand of een presentatie en rondleiding boeken met en ervaren tour guide. 

Wat doet een assistent horeca manager eigenlijk? Goeie vraag.
Je maakt met jouw team natuurlijk de lekkerste broodjes van de stad! Maar er is meer, je bent het gezicht van New Fork en je hebt direct contact met jouw team en klanten op de werkvloer. Vanuit jouw rol als assistent manager zorg je ervoor dat iedereen zijn of haar rol met plezier kan vervullen; je stuurt medewerkers aan, motiveert hen, regelt, bestelt, plant, doet administratie, sluit af en werkt mee waar nodig.

Met het team sta je voor; snelle service op een vriendelijke, persoonlijke, leuke en dynamische manier. Je werkt in drie verschillende omgevingen; restaurant, keuken en de boot.
Je bent proactief en je hebt oog voor detail. Het is belangrijk dat je goed kan omgaan met onverwachte drukte en last minute veranderingen.  Je houdt het overzicht, blijft kansen zien, bent enthousiast en meewerkend, en je bent natuurlijk een echt visitekaartje voor New Fork.
 

Functie-eisen

Binnen New Fork vinden wij 6 dingen heel belangrijk in de omgang met elkaar, met onze producten en met onze klanten. NATUURLIJK! - Alles wat we maken is 100% natuurlijk. En dat ben jij ook. Eerlijk, open en recht door zee.MEESTERLIJK! - We streven elke dag naar het maken van de beste sandwich ooit. En jij helpt mee. Zodat onze klanten verlangend uitkijken naar die volgende bestelling.ENERGIEK! - Ons eten geeft je energie, dus ben jij vanzelfsprekend snel, fris, fruitig en opgewekt.BAAS! - Bij New Fork werken alleen maar bazen. Jij bent namelijk de baas over de dingen die je moet doen. Dus zorg je ervoor dat ze gedaan worden. Dat is de verantwoordelijkheid die hoort bij een baas.NEW! - Nieuwe dingen leren is leuk. Anders hadden we wel Old Fork geheten. Blijf dus nieuwsgierig en voel je voor eeuwig jong.LEUK! - Wees leuk tegen iedereen. Tegen gasten, collega’s en jezelf. Dat is namelijk leuker.Ook ben je in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer.Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten over Food&i? Klik op onderstaande link om een indruk te krijgen hoe het is om bij ons te werken! https:www.youtube.com/watch?v=um6Cz5xI5WE

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan in de dynamische cateringwereld? Reageer dan snel via de sollicitatieknop!  

Vragen? Neem contact op met onze recruiter Lotte van Gastel via lotte.vangastel@foodandi.nl

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een horeca cao conform salaris, maar nog veel belangrijker: vrijheid & diversiteit in je werkzaamheden. Ook bieden we je het werken in een informeel en gezellig team binnen een snelgroeiende, vernieuwende organisatie! 

Daarnaast bieden we je een lekkere dynamische functie voor 38 uur per week aan. Je werkt van dinsdag t/m zondag tussen 8:00 – 18:00 uur (Deze uren kunnen afwijken mochten er partijen langskomen)

Sollicitatieprocedure

Ben je door het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Klik dan op onderstaande sollicitatie-button en stuur je CV.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 7 November, Advertentie id: 1367443          83 bezoeken