Werkleertraject tot installatiemonteur

contact met mij op 26.11 EUR

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en overweeg je een start in de installatietechniek? Nu is het perfecte moment om die kans te benutten en je kosteloos om te scholen tot installatiemonteur!

Bedrijfsomschrijving

Wij beschikken al geruime tijd over onze eigen vakopleiding in Emmen, namelijk TSH Vakopleidingen, en onderhouden uitstekende samenwerkingen met diverse bbl-opleiders. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en je elektrotechnische installaties tot een succes wilt maken, staan wij graag open voor een gesprek. Je krijgt de kans om aan de slag te gaan in uiteenlopende omgevingen, waaronder woningen, kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, scholen en de industrie. Samen zullen we bekijken waar jouw talenten het beste tot hun recht komen. 

Functieomschrijving

Je krijgt de mogelijkheid om gratis een praktijkopleiding van 7 weken te volgen, gefinancierd door TSH Vakopleidingen. Na het afronden van deze opleiding heb je gegarandeerd werk! In een mum van tijd kun jij cv-ketels installeren, of het lezen van technische tekeningen en het begrijpen van alle aspecten van loodgieters- en installatiewerkzaamheden. Na de opleiding ben je klaar om aan de slag te gaan bij klanten thuis, in woningbouwprojecten of grotere utiliteitsgebouwen, zoals scholen en ziekenhuizen. Samen zullen we kijken waar jouw sterke punten het beste tot hun recht komen. 

Functie-eisen

Wat vragen wij:

Je bent leergierig en wil graag in jezelf investeren

Je hebt enig technisch inzicht en bent nieuwsgierig naar installatietechniek

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij:

Reiskostenvergoeding

Fulltime of 32 uur dienstverband

Een contactpersoon, die altijd bereikbaar is 

Kosteloze opleiding

Contract na afronden opleiding

Een goed salaris, conform Metaal & Techniek cao

Baangarantie!Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Drenthe - Hoogeveen

Toegevoegd op 17 dagen geleden en vervalt op 28 March
Advertentie id: 1827614
    [ ]     65 bezoeken