Werkvoorbereider Dagdienst Zoetwaren

.... EUR

Deze Nederlandse producent van zowel traditionele alsmede suikervrije, suikerarme en zelfs vegan zoetwaren heeft 3 Nederlandse produktielokaties en 1 Duitse en levert aan een breed en internationaal klantenbestand. Groepsbreed produceert men produkten zoals dragees, harde snoepjes, jellies, gums en drop in (sta)zakken, pouches, bakjes, cups, blisters en clickboxes. De produktielokatie te Hoorn is gespecialiseerd in Engelse drop en heeft de beschikking over 1 extrusie- en 4 verschillende inpaklijnen. De bezetting in de technische dienst bestaat uit 2 gekwalificeerde monteurs op een totale personeelsbezetting van 25 gemotiveerde mannen en vrouwen. In eigen huis plant en coördineert men complete projecten van concept en uitvoering tot en met levering.
Bij VAPRO Recruitment Hilversum zijn wij doorlopend voor diverse bedrijven (in evenzoveel sectoren) op zoek naar operators. Natuurlijk worden onze opdrachtgevers enthousiast van een operator met papieren zoals VAPRO A of VAPRO B. Echter is er regelmatig ook plaats voor een minder ervaren operator met of zonder papieren.
Als detacheerder werken wij anders dan uitzendbureaus. Wij zoeken geen massa's mensen voor de flexibele schil van organisaties maar gemotiveerde mensen voor de cruciale functies in de procesindustrie. Als wij een geschikte baan voor je vinden krijg je meteen een jaarcontract. Zodra dat jaar voorbij is ga je (bij een wederzijdse klik) bij de opdrachtgever in dienst en is ons werk gedaan. Zo vormen wij de ideale springplank naar een vaste baan voor elke operator. Tevens zijn wij voor onze gedetacheerden en sollicitanten altijd toegankelijk om advies te geven over hun rol en houding tijdens en na de kennismaking met een toekomstige werkgever.


FunctiebeschrijvingHet plannen en voorbereiden van onderhouds- en revisiewerkzaamheden
Onderhouden van contacten met collega-werkvoorbereiders van andere produktielokaties
Borgen van beschikbaarheid van de produktiemiddelen tegen optimale kosten
Op orde houden van het magazijn van de technische dienst
Bheren van installatie- en machinedocumentatie
De verantwoording over onderhoudscontracten en keuringen
Verzorgen van de communicatie omtrent uitgevoerde werkzaamheden
Fungeren als aanspreekpunt voor de Maintenance Manager
Waar nodig het ondersteunen van de aanwezige TD-ers
Contacten en onderhandelingen voeren met leveranciersFunctie-eisenRuime ervaring als werkvoorbereider in een produktieomgeving
Een relevant diploma op MBO 4 of HBO-niveau
Kennis van verbeterprocessen zoals Lean 6Sigma / 5S
Brede kennis van Maintenance Management-systemen als SAP, ULTIMO en TPM
Kennis van relevante wet- en regelgeving en kwaliteitseisen
Uitstekende communicatieve vaardigheden
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Allround technische kennis en de bereidheid deze ter ondersteuning in te zettenArbeidsvoorwaardenEen uitstekend salaris (indicatie € 3.500,00)
Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden
Waaronder een prima pensioenregeling
DAGDIENST
Een 36-urige werkweek
25 vakantiedagen
Een fantastische functie met veel verantwoordelijkheid
Verdere scholingsmogelijkheden

Daarnaast kom je in aanmerking voor VAPRO Recruitment Exclusief!


Ben je door je proefperiode? Dan wacht een vergoeding op je van € 100 netto die je ontvangt in de tweede maand van jouw dienstverband.
€ 4.500 opleidingsbudget voor een opleiding bij VAPRO of een van de VAPRO-partners.
Ben jij jarig? Dan krijg je van ons een leuke verrassing.
Gratis nieuwste model Iphone na 1 jaar dienstverband.
Wanneer je in de periode dat je via ons gewerkt hebt niet ziek bent geweest krijg je een netto bonus van €500,-!Websitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=90946326&t=101&cid=vade-nl&vid

Locatie: Noord-Holland - Hoorn
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 1275593          82 bezoeken