Werkvoorbereider Hoog- en Laagspanning

contact met mij op 22.19 EUR

Voor onze opdrachtgever in Zeeuws-Vlaanderen zoeken wij per direct een Werkvoorbereider Hoog- en Laagspanning

Bedrijfsomschrijving

Nouvall Engineering Services is gespecialiseerd in projectondersteuning voor de (petro)chemische en maritieme industrie. Wij leveren hierin expertise op het gebied van Engineering, Project Management, Maintenance, Shutdowns, Construction en Safety.

Functieomschrijving

Als Werkvoorbereider Hoog- en Laagspanning ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van elektrische hoog- en laagspanning gerelateerde werkzaamheden in ons elektrische distributie netwerk. Je werkt in dagdienst in de afdeling SPTM en rapporteert aan de Onderhoudscoördinator Hoog- en Laagspanning.

Samenstellen van gedetailleerde werkpakketten a.d.h.v. de scope omschrijvingen (preventieve en correctieve werkzaamheden, modificaties enz.) betreffende het elektrische distributie netwerk;Ontwikkelen en verbeteren van de onderhoudsstrategie en bijbehorende procedures (SOP’s);Het verrichten van administratieve taken ten bate van de bovenstaande werkzaamheden conform werkproces;Werkzaamheden van jezelf en de contractor(s) die je aanstuurt uitvoeren volgens de geldende veiligheids- en ethische standaarden;Opvolgen van te leveren materialen (o.a. motoren) en diensten;Het documenteren en archiveren van de historie van equipment;Zorgen dat werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de geldende managementsystemen;Initiëren en opvolgen van verbeteringen op het gebied van effectiviteit, efficiency, kostenopvolging en veiligheid.


Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding Elektrotechniek (niv. 4);Je bent in het bezit van een geldig certificaat Vakbekwaam Persoon NEN3140/NEN3840 (stipel) of bent bereid dit te behalen;Veiligheid staat bij jou altijd op de eerste plaats;Ervaring in werkvoorbereiding (maintenance) is een pré;Je bent klantgericht en hebt oog voor kwaliteit, planning en kosten;Je bent proactief, overlegt goed en werkt gestructureerd;Kennis van de Engelse taal en MS Office is een must, en van SAP is een pré;VCA VOL.


Arbeidsvoorwaarden

Goede en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan via onze website.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Zeeland - Terneuzen

Toegevoegd op 15 dagen geleden en vervalt op 9 July
Advertentie id: 1553518
    [ ]     34 bezoeken