Yamaha T-MAX 560 ABS (bj 2023)

14.999 EUR

Bouwjaar: 2023. Hard werken is belangrijk. Maar je vrije tijd ook. Tijd is je meest waardevolle bezit. En je kunt een authentieke stijl en bewezen kwaliteit waarderen. Dus als je ziet wat de nieuwste TMAX...

Nieuw: Ja
Kleur: Icon Blue / Sword Grey
Vermogen: 35 kW (48 PK)
Ledig gewicht: 220 kg
Schade: schadevrij

Hard werken is belangrijk. Maar je vrije tijd ook. Tijd is je meest waardevolle bezit. En je kunt een authentieke stijl en bewezen kwaliteit waarderen. Dus als je ziet wat de nieuwste TMAX Tech MAX allemaal te bieden heeft, wordt dit waarschijnlijk een van de gemakkelijkste en slimste beslissingen die je in lange tijd hebt genomen.

Belangrijkste kenmerken van de TMAX:

*Nieuw multi-display 7-inch TFT-kleurenscherm met connectiviteit
*Smartphone-connectiviteit via MyRide app
*Full-map Garmin-navigatie*
*Waterdicht smartphone-opbergvak met USB
*Verlichte fl uorescerende middenschakelaar
*Krachtig 560 cc EU5 tweecilindermotorblok
*Soepele en effi ciënte CVT-riemtransmissie
*35 kW vermogen, A2-rijbewijs
*Helder, diep en puur motorgeluid
*Lichtste in zijn klasse, 218 kg rijklaar gewicht
*Dynamisch nieuw en sportief kuipontwerp met op Supersport geïnspireerd uiterlijk
*Kuipwerk met slankere taille

Sportievere prestaties, dynamischer uiterlijk en connectiviteitstechnologie
De 2022 TMAX blijft trouw aan het originele concept dat deze revolutionaire machine tot éénvan Yamaha's best verkochte modellen heeft gemaakt. De zeer speciale combinatie van eenkrachtige tweecilindermotor, gemonteerd op een lichtgewicht chassis en gekleed in kuipwerkvan het mooiste design, verklaart het blijvende succes van de TMAX.
Sinds de introductie in 2001 is deze baanbrekende Yamaha al twee decennia lang jaarlijks debestverkochte Sport Scooter. Het nieuwe model met hogere specifi caties is volledig uitgerustom de positie van de TMAX bovenaan de verkoopgrafi eken te versterken. Met een zeer loyale endeskundige aanhang in heel Europa, blijft de TMAX zowel nieuwe als terugkerende klanten eenopwindende rijervaring bieden, samen met Yamaha's uitstekende kwaliteit en het hoogsteniveau van comfort en gemak.

Bedrijfsinformatie

.
WIJ HEBBEN VASTE VERKOOPPRIJZEN, ECHTER WEL INCLUSIEF AFLEVERINGSKOSTEN, AFLEVERINGSBEURT, 12 MAANDEN VOLLEDIGE BOVAG GARANTIE (Indien van toepassing), TENAAMSTELLING, VOLLE TANK EN 10 DAGEN GRATIS ALL-RISK VERZEKERING (Niet op scooters).
.
ALS U SERIEUS BELANGSTELLING HEEFT VOOR EEN MOTOR KUNNEN WE VIA E-MAIL AL EEN HELEBOEL SAMEN AFSTEMMEN OVER EEN EVENTUELE INRUILMOTOR, OP HET MOMENT DAT WE OVER DE PRIJS EENS ZIJN, PLANNEN WIJ MET U EEN AFSPRAAK IN OM DE MOTOR TE KOMEN BEKIJKEN EN EVENTUEEL EEN PROEFRIT TE MAKEN. BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK OP 0522-443820 (DOORKIESNR.1)
.
GEBBEN MOTOREN is de grootste Yamaha-exclusief dealer van Nederland met een historie die teruggaat naar 1936.
Bijna het hele segment nieuwe Yamaha's voor de weg (tevens als demo), cross, enduro, atv en bromfietsen staat op voorraad. Gebben onderscheidt zich door zijn zeer klantvriendelijke en service gerichte manier van werken waarin bijna niets onmogelijk is en wij zorgen daardoor voor zorgeloos rijplezier. Kijk zeker een keer op onze site www.gebbenmotoren.nl naar onze grote voorraad kwaliteits occassions van alle merken en eventuele aanbiedingen in onze goed uitgeruste werkplaats , zeer uitgebreide kledingshop en onderdelen/accessoires afdeling. Graag tot ziens ook al is het alleen voor een lekker bakkie koffie.Websitewww.gebbenmotoren/

Locatie: Drenthe - Rogat
Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 11 March, Advertentie id: 1436751          55 bezoeken