Yamaha TMAX (bj 2021)

13.299 EUR

Bouwjaar: 2021. TMAX is sneller, soepeler en dynamischer dan ooit. Huidige MAX-rijders zullen dol zijn op het sportievere gevoel en de snellere acceleratie van de nieuwe 560cc motor. Heb je nog nooit op...

Nieuw: Ja
Kleur: Icon Grey/Sword Grey
Garantielabel: BOVAG Garantie (6 maanden)
Voorraadstatus: Binnenkort verwacht

TMAX is sneller, soepeler en dynamischer dan ooit. Huidige MAX-rijders zullen dol zijn op het sportievere gevoel en de snellere acceleratie van de nieuwe 560cc motor. Heb je nog nooit op deze toonaangevende motorscooter gereden, maak dan nu een afspraak voor een proefrit en ontdek waarom dit het favoriete model van Europa is.

Bedrijfsinformatie

.
WIJ MOGEN U, UITSLUITEND OP AFSPRAAK, ONTVANGEN IN ONZE SHOWROOM.
ALS U SERIEUS BELANGSTELLING HEEFT VOOR EEN MOTOR KUNNEN WE VIA E-MAIL EN WHATSAPP AL EEN HELEBOEL SAMEN AFSTEMMEN. OP HET MOMENT DAT WE OVER DE PRIJS EENS ZIJN, PLANNEN WIJ MET U EEN AFSPRAAK IN, OM DE MOTOR TE LATEN ZIEN EN EVENTUEEL EEN PROEFRIT TE MAKEN. BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK OP 0522-443820 (DOORKIESNR.1)
.
6 MAANDEN VOLLEDIGE BOVAG GARANTIE (INDIEN VAN TOEPASSING), RIJKLAAR INCL. AFLEVERINGSBEURT, TENAAMSTELLING, VOLLE TANK, 10 DAGEN GRATIS ALL-RISK VERZEKERING.
.
GEBBEN MOTOREN is de grootste Yamaha-exclusief dealer van Nederland met een historie die teruggaat naar 1936.
Bijna het hele segment nieuwe Yamaha's voor de weg (tevens als demo), cross, enduro, atv en bromfietsen staat op voorraad. Gebben onderscheidt zich door zijn zeer klantvriendelijke en service gerichte manier van werken waarin bijna niets onmogelijk is en wij zorgen daardoor voor zorgeloos rijplezier. Kijk zeker een keer op onze site www.gebbenmotoren.nl naar onze grote voorraad kwaliteits occassions van alle merken en eventuele aanbiedingen in onze goed uitgeruste werkplaats , zeer uitgebreide kledingshop en onderdelen/accessoires afdeling. Graag tot ziens ook al is het alleen voor een lekker bakkie.

Locatie: Drenthe - Rogat
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 3 juni, Advertentie id: 1147738          42 bezoeken