Yamaha Waverunner VX110 Cruise incl trailer 200 uren

6.000 EUR

Een in unieke staat Yamaha Waverunner VX110 Cruise uit 2007 met nog maar 200 uren op de telller!

De naam 'cruise' zegt het al. De waterscooter vaart zowel op lage en hoge snelheden fantastisch dit komt doormiddel van de stille maar erg krachtige 4cilinder 4takt motor met 110pk die elke winter zijn onderhoud heeft gehad en er nog als nieuw uit ziet. Tevens bevat de jetski geen turbo of supercharger waardoor de motor erg betrouwbaar is en relatief weinig onderhoud nodig heeft.

De Waverunner wordt geleverd met een nette op maat gemaakte PEGA trailer die net voorzien is van nieuwe waterdichte led lampen achter en 2 nieuwe velgen incl banden! Op de trailer zit een lier waarmee je de waterscooter gemakkelijk in en uit het water kunt halen.

Ook bevat de waterscooter een originele yamaha startonderbreker. Doormiddel van een afstandbediening kun je de waterscooter gemakkelijk op slot en van het slot zetten. Ook kun je met de afstandbediening de waterscooter in de learning mode zetten, als de L-mode is ingeschakeld bevat de waterscooter nog maar de helft van zijn vermogen. Dit is erg gemakkelijk om de waterscooter onder de duim te krijgen of iemand met een lagere leeftijd er op te laten varen.

De Yamaha heeft altijd binnengestaan onder de afdekhoes, nooit in het zoute water gevaren en ziet er op zijn kleine beschadigheden door het aanmeren nog erg netjes uit!

De VX110 cruise bevat:
-Originele hoes
-3 persoons zit
-Dodemans
-Brandblusser
-Achteruit
-Haak voor waveboarden of waterskiën
-2 afstandbedieningen
-2 gemakkelijke opbergvakken
-2 op hoogte gemaakte stootwillen
-Op maat gemaakt touw met RVS haken
-Gemakkelijke bakboord, stuurboot en top lampjes

Kortom een zeer complete waterscooter waar je met één druk op de knop de erg zuinige en stille 4cilinder motor mee kunt starten en het waterstraaltje achter de lucht mee in kan schieten!
De urenstand kan nog iets oplopen, omdat de waterscooter met mooi weer nog gebruikt wordt.

Voor meer foto's zou u mij een berichtje kunnen sturen. Niet alle fotos konden bijgevoegd worden op marktplaats.

Inruil van uw auto, motor of boot behoort tot de mogelijkheden.

Voor vragen kun je mij bellen, appen of even een mailtje.

Locatie: Friesland - Wergea
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 29 augustus, Advertentie id: 1256614          74 bezoeken