Zonnepanelen Monteur

contact met mij op 22.21 EUR

Voor jou is geen dak te hoog! Jij werkt graag in de techniek en het liefst lekker in de buitenlucht. Dan is deze functie van Zonnepanelen Monteur jou droombaan!

Bedrijfsomschrijving

Bij Maintec: De leukste werkgever! Als jij hebt gesolliciteerd op deze functie van Zonnepanelen monteur, zal ik zo snel mogelijk contact met jou opnemen en nodig ik jou uit bij ons op de vestiging in Heerenveen. Zodat we elkaar kunnen leren kennen en ik erachter kan komen of jij een goede match bent met het bedrijf die in deze vacature beschreven staat of wellicht bij één van onze andere technische klanten. We komen altijd tot een passende match, als jij maar de juiste motivatie hebt!

Het bedrijf wat hier wordt omschreven is een ervaren installatiebedrijf, waar hard werken en kwaliteit even belangrijk is als ontspanning op de vrijdag middag borrel. Er heerst op het moment een toenemende vraag naar duurzame energie, daarom zul jij als Zonnepanelen Monteur onmisbaar zijn en daarom een vaste toevoeging blijven voor het team. Heb je nog geen ervaring als Zonnepanelen monteur, maar beschik je over technisch inzicht en wil je het vak graag leren? Dan ben je meer dan welkom! Je mag ook een dag meelopen om te ervaren hoe het is en of het iets is voor jou.

Functieomschrijving

Jouw werkdag als installatiemonteur begint om 07:00 uur op de zaak in Heerenveen. Daar laad je samen met je collega's de bus in voor weer een leuke klus ergens in het noorden! De klant waar je naartoe gaat, geeft je bij aankomst tekst en uitleg over jullie plan van aanpak. Daarna ga je samen met een collega de zonnepanelen op het dak installeren. In je inwerkperiode legt een ervaren zonnepanelen monteur je alle kneepjes van het vak uit. Verder ga je:

Voorbereiden van de werkzaamhedenMonteren van zonnepanelenAdviseren van klanten, zowel particulier als zakelijk

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een sociaal, collegiaal en klantvriendelijke medewerker. Verder ben jij:

In bezit van rijbewijs BEen echte aanpakkerBereid om te leren

Arbeidsvoorwaarden

Jij krijgt een vast contactpersoon binnen Maintec die samen met jou gaat kijken naar de mogelijkheden. Wij vinden het erg belangrijk dat jij iets gaat doen wat je leuk vindt en bij een bedrijf waar jij je 'thuis' voelt. Werkplezier staat bij ons voorop, als jij met plezier naar je werk gaat gaan wij dat namelijk ook. Naast werkplezier zijn de arbeidsvoorwaarden ook niet geheel onbelangrijk. Wat je in ieder geval kunt verwachten:

Een mooi salaris tussen de €2200,- en €2600,- bruto per maand op basis van 40 uurGoede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek en de NBBUVolledig uitgerust met de nodige PBM'sOntwikkelingsmogelijkheden en VCA-diploma8,33% vakantietoeslagWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Friesland - Heerenveen

Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 10 July
Advertentie id: 1554855
    [ ]     34 bezoeken